Σε εξέλιξη η δίκη της υπόθεσης Πολύζου – Αθώοι δήλωσαν μητέρα και πατριός – Τι κατέθεσε ο φίλος του άτυχου Κωστή, Σπύρος Καλαμπούκας



kostis-polizos45675647

Λίγο πριν τις 10:00 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καστοριάς ξεκίνησε η δίκη της μητέρας και του πατριού του Κωστή Πολύζου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Αθώοι δήλωσαν και οι δύο, όταν τους απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες, αρνούμενοι πως δολοφόνησαν οι ίδιοι τον άτυχο Κωστή. Συγκεκριμένα, η μητέρα του Κωστή Πολυζου δήλωσε: «Αυτά τα χέρια δεν έχουν του γιου μου το αίμα!».

Συμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, πρώτος μάρτυρας που καταθέτει μέχρι και αυτή την ώρα 10:25 είναι ο επιστήθιος φίλος του Κωστή Πολύζου, Σπύρος Καλαμπούκας, ο οποίος και ανέφερε τα όσα υποστήριζε όλο αυτό τον καιρό. Τόνισε ιδιαίτερα το σημείο πως αμέσως μετά την εξαφάνιση του Κωστή, η μητέρα του του ζήτησε να πει στην Αστυνομία πως η ίδια τηλεφώνησε στον Σπύρο, λέγοντάς του: «Θέλω να πεις στην Αστυνομία ότι σου τηλεφώνησα».

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Σε εξέλιξη η δίκη της υπόθεσης Πολύζου – Αθώοι δήλωσαν μητέρα και πατριός – Τι κατέθεσε ο φίλος του άτυχου Κωστή, Σπύρος Καλαμπούκας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.