Τρελή πορεία αυτοκινήτου στο κέντρο της Κοζάνης! Παρέσυρε φανάρι, δέντρο, κάγκελα και παραλίγο να μπει σε βιτρίνα καταστήματος!



Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου, όταν όχημα που κινούνταν επί της οδού Βενιζέλου και συγκεκριμένα στο ξεκίνημα της οδού, ξέφυγε της πορείας και ανεβαίνοντας στο πεζοδρόμιο παρέσυρε ότι βρήκε στο πέρασμά του!

Οι ζημιές που προκλήθηκαν από την τρελή πορεία του οχήματος ήταν πολλές μιας και παρέσυρε τον φωτεινό σηματοδότη, τα κάγκελα και τα κολονάκια του πεζοδρομίου, έναν κάδο απορριμάτων, ακόμη και το δέντρο, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του KOZANILIFE.GR!

Το ευτύχημα ήταν πως εκείνη την ώρα δεν περνούσε κάποιος πεζός από το συγκεκριμένο σημείο καθώς επίσης και το ότι δεν μπήκε σε κάποια βιτρίνα καταστήματος!

Η φωτογραφίες που εξασφάλισε το KOZANILIFE.GR είναι χαρακτηριστικές:

1arethrwthtrw

2aedrgsrthsrty

3aedrgaerge

4qedrgaertgtre

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

31 σχόλια στο άρθρο “Τρελή πορεία αυτοκινήτου στο κέντρο της Κοζάνης! Παρέσυρε φανάρι, δέντρο, κάγκελα και παραλίγο να μπει σε βιτρίνα καταστήματος!

  1. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΜΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ

  2. Από έναν τέτοιο παρόμοιο μ@λ@κα είμαι χωρίς αυτοκίνητο και χωρις δουλειά εδώ και δύο βδομάδες.
    Η διαφορά …..ήταν να πέσει πάνω στο αυτοκίνητο μου αντί να πέσει πάνω στο δεντρο.

  3. Ειδοποίηση: Τρελή πορεία αυτοκινήτου στο κέντρο της Κοζάνης - Παρέσυρε φανάρι, δέντρο, κάγκελα και παραλίγο να μπει σε βιτρίνα καταστήματος [photos] - AmunaNet.C

  4. Κυκλοφορούν πολλοί επικίνδυνοι οδηγοί στην Κοζάνη. Μήπως είναι καιρός να μπουν κάμερες παντού και να ακολουθήσουν αφαιρέσεις διπλωμάτων;;

  5. Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ.ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ.

  6. Kala ama perimeneis n ginoume kratos apo tn aferesi diplomatos zito pou kaikame trele m…!!!!!
    T thema einai i troxaia n mn kathete na pinei kafe kai n kaiei tsampa venzini m voltes…na koitaei k auta…alla pou…???

  7. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ 1 ΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ , ΒΑΡΒΑΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ….ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ!!!!ΠΡΕΠΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΘΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ.ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.