Άλσος Wine Bar στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου στην Κοζάνη



alsos600_logo

Άλσος Wine Bar… μέσα από τη γοητεία του παλιού, γεννήθηκε κάτι καινούργιο!

Σαν ένα παζλ, που ήρθαν τρεις νέοι άνθρωποι για να βάλουν το τελευταίο κομμάτι, αυτό που έδωσε στην πόλη ότι που έλειπε: έναν ολοκληρωμένο χώρο αναψυχής για όλες τις ηλικίες, για όλες της ώρες της ημέρας, για όλα τα γούστα!

Η νέα πρόταση στη διασκέδαση της πόλη της Κοζάνης , λέγεται Άλσος Wine Bar.

Ένας πλήρως ανανεωμένος χώρος αναψυχής, μέσα στο καταπράσινο πάρκο, δημιουργήθηκε για εσάς και την παρέα σας. Το Άλσος Wine Bar, έδωσε και πάλι ζωή στο αγαπημένο, πάρκο του Αγίου Δημητρίου.

Με την πιο elegant αισθητική, που επιμελήθηκαν οι ειδικοί, το Άλσος Wine Bar,  είναι η απόλυτη πρόταση για τις εξόδους σας, σε συνδυασμό με τις lounge μουσικές του.

Από νωρίς το πρωί, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας,καθώς και μεγάλη ποικιλία ροφημάτων, τοπικά κρασιά, ιδιαίτερες μπύρες, τσίπουρο καθώς και φαγητό.

Ιδιαίτεροι καφέδες για τους λάτρεις του καφέ, αλλά και 18 μοναδικές γεύσεις σοκολάτας σας περιμένουν για μοναδικά ταξίδια στον μαγικό κόσμο της σοκολάτας, από τις γεύσεις των Μάγια! Πρωταγωνιστής των ροφημάτων, το σετ Fondue σοκολάτας, το οποίο θα χαρίσει σε εσάς και την παρέα σας, μία μοναδική εμπειρία ζεστής σοκολάτας μέχρι την τελευταία σταγόνα, ενώ για αυτούς που προσέχουν τη σιλουέτα τους, υπάρχει η σοκολάτα με μόλις 87 θερμίδες!

Οι 16 γεύσεις τσαγιού και αφεψημάτων, αποτελούν την τέλεια επιλογή για τις κρύες ημέρες, ταξιδεμένες από την άκρη του κόσμου στο ποτήρι σας, με πικάντικες και ανατολίτικες γεύσεις και αρώματα, από την Ανατολή, τη Β.Αμερική, τη Μεσόγειο την Ινδία, τη Ν.Αφρική… ένα ταξίδι, κρυμμένο στο φλυτζάνι σας!

Τα μεσημέρια απαιτούν τσίπουρο ή μπύρα, συνοδευόμενα από κυρίως πιάτα, πίτσες, ζυμαρικά, ορεκτικά, εκλεκτούς μεζέδες, σαλάτες και κρύα σάντουιτς, που επιμελούνται οι Chef του μαγαζιού και κερδίζουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!

Η λιτή αισθητική του χώρου, η ποιότητα των υπηρεσιών του, η ποικιλία των ροφημάτων, τα τοπικά κρασιά, η μεγάλη ποικιλία σε μπύρες και οι χαμηλές τιμές, είναι μερικοί από τους λόγους που πρέπει να το επισκεφθείτε!

Το Άλσος Wine Bar, είναι πλέον σημείο αναφοράς στη διασκέδαση και σας περιμένει να ζήσετε τις εκπλήξεις με πλούσια events!

Θα το βρείτε ανοιχτό καθημερινά από τις 8:00 το πρωί εώς αργά το βράδυ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2461042060

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Άλσος Wine Bar στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου στην Κοζάνη

  1. Ειδοποίηση: Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες | KOZANILIFE.GR

  2. Ειδοποίηση: Πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων των φανών της Κοζάνης για τον απολογισμό της φετινής Αποκριάς – Τι λέει η Πρόεδρος του ΟΑΠΝ κ. Φ. Φτά

  3. Ειδοποίηση: Στάθης Ελευθεριάδης: Ο Κοζανίτης που διένυσε με ποδήλατο τη διαδρομή Λονδίνο – Μπολόνια! | KOZANILIFE.GR

  4. Ειδοποίηση: Στάθης Ελευθεριάδης: Ο Κοζανίτης που διένυσε με ποδήλατο τη διαδρομή Λονδίνο – Μπολόνια! | Σιάτιστα Siera FM 105.3 Siatista

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.