Εθνικές Βουλευτικές Εκλογές: Δήλωση Τσίπρα μετά το αποτέλεσμα – «Χρειαζόμαστε άμεσα αλλαγές, τα συλλογικά μας όργανα θα αποφασίσουνε»



«Χρειαζόμαστε άμεσα αλλαγές, τα συλλογικά μας όργανα θα αποφασίσουνε», είναι το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα μετά την ιστορική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «το εκλογικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αρνητικό για το ΣΥΡΙΖΑ. Πριν από λίγο επικοινώνησα με τον κ. Μητσοτάκη και τον συνεχάρη για τη νίκη του οι αγώνες έχουν και οι νίκες και ήττες τα συλλογικά μας όργανα θα συγκληθούν άμεσα ώστε να αποτιμήσουν τα εκλογικά αποτελέσματα».

«Ο εκλογικός κύκλος, ωστόσο, δεν έχει ακόμα τελειώσει δεδομένου ότι κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει δεύτερη εκλογική αναμέτρηση συνεπώς δεν έχουμε το περιθώριο του χρόνου», πρόσθεσε.

«Πρέπει να κάνουμε άμεσα όλες τις αλλαγές που χρειάζονται ώστε να δώσουμε με τους καλύτερους δυνατούς όρους στην επόμενη κρίσιμη και τελική εκλογική μάχη», τόνισε στη συνέχεια και κατέληξε:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που μας στήριξαν με την ψήφο τους και κυρίως τα χιλιάδες μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που δώσαμε τη δύσκολη εκλογική μάχη».

Ethnos.gr

7 σχόλια στο άρθρο “Εθνικές Βουλευτικές Εκλογές: Δήλωση Τσίπρα μετά το αποτέλεσμα – «Χρειαζόμαστε άμεσα αλλαγές, τα συλλογικά μας όργανα θα αποφασίσουνε»

  1. Όταν λες δικαιοσύνη παντού ξεκινάς από τον παπά τον στέλνεις απευθείας φυλακή και δεν βάζεις τον πολάκη στο ψηφοδέλτιο έτσι ξεκινάει ο προεκλογικός αγώνας.
    Λούσου τα τώρα.

  2. Στέλιος Κ.καθηγητης.

    - Edit

    Απαντήστε

    Πρωτα’ πρώτα να δώσω τα συγχαρητήρια μου
    στον κ,Μητσοτάκη, τον άνθρωπο που θεωρώ ότι πιο
    μικρό,πολιτικα και αντιπαθες,πολιτικά, άτομο γέννησε η πολιτική ζωή του τόπου.
    Ο πολιτισμός ο πολιτικος επιτάσσει αγνωριση του πολιτικού αντιπαλου!
    Λυπάμαι,λυπάμαι όμως πολύ, λυπάμαι και είμαι στενοχωρημένος, όχι για
    τον εαυτό μου γιατί υποστήριξα μια παράταξη που έχασε,όχι,δεν περίμενα
    να βγει ο Αλέξης για να ΜΕ βρει δουλεια,δόξα τω Θεώ,τους δασκάλους δεν τους διοριζουν οι πρωθυπουργοι και τα κόμματα τους,παλια διοριζομασταν με τη σειρά λήψης πτυχίου, ούτε τα παιδιά μου περίμενα να τα διορίσει, δασκαλοι κι αυτά τα παιδιά θα δουλέψουν στα σχολεία με τα πτυχία τους κι όχι με ρουσφέτια,
    Λυπάμαι με λύπη ανείπωτη,λυπάμαι για τον Αλέξη Τσιπρα!
    Έναν άνθρωπο που σήκωσε στους ώμους του μια ολόκληρη παραταξη,βαρεια;
    Βόρεια ως σταυρός;
    Σταυρώθηκε δύο ημέρες προ των εκλογων από ένα κι όχι εναΝ,ένα Κατρουγκαλο και ενΑ Τσακαλωτο!!
    Ο ένας πριν λαος φωνησαι μιλουσε για τοπικά νομισματα( θα σ έλεγα τώρα κανένα γαλλικό Τσακαλωτε, αλλά είμαι λυπημένος) και ο άλλος;
    Είπε αύξηση εισφορών και αλλά τα οποία δεν υπήρχαν στο πρόγραμμα του Συριζα!
    Αλεξη;σταυρώθηκες από δύο σταυρωτες της παράταξης μας!
    Αλεξη;Βαλτοί ήταν;
    Παράκρουση έπαθαν πριν χαράξει η μέρα των εκλογων;
    Αν δεν ξέρεις εσύ τι έπαθαν,ξέρουν αυτοί πολυυυυυ καλά.
    Σαγαπαω πολύ Αλεξη!
    Έδωσα αγώνα μέσα από το kozani life για να σε στηρίξω με τα μακρόσυρτα σχόλιά μου, σχόλια σαν εφημερίδες,αλλά δεν τα κατάφερα, συγχωρα με Αλεξη.

    1. Η αλήθεια είναι πως πριν μιλήσουν οι Κατρούγκαλος και Τσακαλώτος,προηγούνταν με τουλάχιστον τριάντα μονάδες απο την ΝΔ.

  3. Τσίπρας και Βαρουφάκης μαζί με τους χρυσαυγίτες πήγαν εκεί που τους άξιζε. Στα σκουπίδια της Ιστορίας. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που από το 2011 έχουν γεμίσει την Ελλάδα με μίσος, εχθροπάθεια, διχασμό, δηλητήριο και επικίνδυνες αντεθνικές θεωρίες. Η Ιστορία τους τιμωρεί παραδειγματικά. Η Ελλάδα μόλις βγήκε από το μισερό τούνελ και βλέπει το μέλλον με ελπίδα.

  4. Η Ελλάδα βγήκε από το μίζερο τουνελ;
    Το τρενο όμως δεξιόστροφε και ψηφοφορε του μητσοτακη..δεν πρόλαβε να
    μπει
    στο τούνελ, έπεσε πάνω στ αλλο!
    Μάλλον είσαι απ αυτούς που ψάχνουν ώρες στο Σούπερ για να βρουν κανέλα
    με 6 λεπτα κι όχι 7 και πουμαρό με 13 λεπτά αντί γι 14 λεπτά και ψηφίζεις
    μητσοτακη!

    1. Σϋντροφε δεν περίμενα τόσο πόνο από τους συριζαίους. Ηρεμήστε 8 χρόνια ακόμα Μητσοτάκη θα υποστείτε. Πάρτε βαθιές ανάσες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.