Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στα Γρεβενά



 

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, -2- διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών από αποθήκη και κατάστημα, που διαπράχθηκαν σε περιοχές των Γρεβενών, κατά το χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο του 2020 έως τον Ιανουάριο 2022, για τις οποίες ταυτοτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο 22χρονων ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση μετά από αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι 22χρονος ημεδαπός από αρχές έως και μέσα Οκτωβρίου του έτους 2020, εισέρχονταν σε κατάστημα, σε περιοχή των Γρεβενών, ιδιοκτησίας 71χρονου ημεδαπού και αφαιρούσε εμπορεύματα – τρόφιμα.

Στη δεύτερη περίπτωση, προέκυψε ότι 22χρονος ημεδαπός από τα τέλη Δεκεμβρίου του έτους 2021 έως τα τέλη Ιανουαρίου του έτους 2022 αφαίρεσε από αποθήκη εξωτερικού χώρου οικίας, σε περιοχή των Γρεβενών, ιδιοκτησίας 55χρονου ημεδαπού, μοτοποδήλατο και οικοδομικά υλικά.

Προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.