Μια μικρή γεύση από την 2η βραδιά χορού των Καλλιτεχνικών Σχολείων στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης – Δείτε το βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Μια μοναδική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι ανηφόρισαν το βράδυ της Παρασκευής 12 Μαΐου, στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης για να απολαύσουν από κοντά τα χορευτικα σύνολα της 1ης Συνάντησης Χορού των Καλλιτεχνικών Σχολείων.

Οι μαθητές που συμμετείχαν στα χορευτικά σύνολα της δεύτερης μέρας του φεστιβάλ, κέρδισαν το κοινό με τις  εντυπωσιακές τους φιγούρες, την έκφραση τους και τον επαγγελματισμό τους  επί σκηνής, παρουσιάζοντας χορογραφίες σύγχρονου και κλασικού χορού.

Στην δεύτερη μέρα της 1ης Συνάντησης Χορού, συμμετείχαν  μαθητές των Καλλιτεχνικών Σχολείων των Καλλιτεχνικών Σχολείων Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Κοζάνης και Περιστερίου.

Το φεστιβάλ αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα Σάββατο 13 Μαΐου 2023 στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από τα Καλλιτεχνικά Σχολεία Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Κοζάνης και Περιστερίου υπό τη μουσική συνοδεία του παραδοσιακού συνόλου του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας και ώρα έναρξης στις 12 το μεσημέρι.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.