Κώστας Ντιός: «Ευτυχώς που υπάρχουν και τα Γρεβενά»- Εγκαινιάστηκε η Έκθεση Ζωγραφικής του σπουδαίου Δυτικομακεδόνα καλλιτέχνη – Δείτε φωτογραφίες



 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δημοτική Αρχή και προσωπικά στον Δήμαρχο Γρεβενών Γιώργο Δασταμάνη εξέφρασε ο κορυφαίος Σιατιστινός ζωγράφος Κώστας Ντιός κατά τη διάρκεια του τιμητικού αφιερώματος στο ζωγραφικό του έργο, το οποίο έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου 13 Μαΐου 2023 σε μια κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φωτεινή Τζουβάρα, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ιφιγένεια Στεργιούλα, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ζήσης Κιάκας και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Χρήστος Τριγώνης.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, την οποία προλόγισε ο Ομότιμος Καθηγητής του ΕΚΠΑ και Ιστορικός Τέχνης Μάνος Στεφανίδης, ακολούθησαν τα εγκαίνια της Έκθεσης «Ατελέσφοροι Διάλογοι» του Κώστα Ντιό που θα φιλοξενείται έως τις 18 Ιουνίου 2023 τόσο στην Δημοτική Αίθουσα Τέχνης “Αριστοτέλης Βαρσάμης” του Δήμου Γρεβενών όσο και στον Χώρο Πολιτισμού Νικολάου & Ελένης Καρναβά.

Υπογραμμίζεται ότι η συγκεκριμένη πολιτιστική δράση αποτελεί διοργάνωση του Δήμου Γρεβενών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Φιλαρμονικής Γρεβενών «Ο Ορφεύς» και τον Χώρο Πολιτισμού Νικολάου & Ελένης Καρναβά και εντασσεται στο πλαίσιο των φετινών καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Γρεβενών «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023».

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.