”Go Alive”: Δράση ανταλλαγής με τίτλο ‘Kozani Goes Green’ σε συνεργασία με την ΑΡΣΙΣ Κοζάνης



 

Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 11/5/2023 και ώρα 17:00 σε μια εκδήλωση συλλογής και ανταλλαγής second hand ρούχων, βιβλίων, σκευών και παιχνιδιών στον Κοινωνικό Χώρο Ανταλλαγής και Επανάχρησης της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης στα πλαίσια του σχεδίου αλληλεγγύης ‘Kozani Goes Green’.
Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε την δράση του Κοινωνικού Χώρου Ανταλλαγής και Επανάχρησης, τον μοναδικό χώρο της πόλης, που συγκεντρώνει και διαθέτει ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης, τόσο σε μεμονωμένους ανθρώπους και οικογένειες, όσο και σε κοινωνικές δομές της ευρύτερης περιοχής, όπου δέχεται αλλά και χαρίζει ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης (κλινοσκεπάσματα, σκεύη, παιχνίδια, βιβλία κ.α.).
Αν θέλεις να χαρίσεις κάποια πράγματα, γιατί πιστεύεις στις πολλαπλές ζωές των αντικειμένων, στην κυκλική οικονομία και στη συμβολή της στην προστασία του περιβάλλοντος, στην αλληλεγγύη και στη δύναμη της αλυσίδας χέρι με χέρι ανταλλαγής, μπορείς να τα φέρεις μαζί σου την Πέμπτη.
Αν θέλεις να πάρεις κάποια από τα πράγματα που χαρίζονται, μη διστάζεις, καθώς διακριτικά και χωρίς καμία γραφειοκρατική διαδικασία, μπορείς να πάρεις αυτά που πραγματικά έχεις ανάγκη.
Σας περιμένουμε όλους για να συμβάλλουμε συλλογικά στην προσπάθεια αυτήν.
Η δράση θα λάβει μέρος στον Κοινωνικό Χώρο Ανταλλαγής και Επανάχρησης της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης στην οδό Δωδώνης 11 (κοντά στο Μουσείο Κοζάνης).
Ο χώρος είναι ανοικτός κάθε Πέμπτη 14.30-18.00.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.