Κασαπίδης: Ξεκίνησε η 3η φάση εργασιών επισκευής στην γέφυρα Σερβίων με την τοποθέτηση ειδικού μεταλλικού νάρθηκα για την ενίσχυση αντοχής και ενδυνάμωσής της



 

Για την κατάσταση των εργασιών επισκευής στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων ενημέρωσε από το προσωπικό του προφίλ σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, το βράδυ της Δευτέρας 9 Μαΐου 2023.
Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Κασαπίδη:
«Ξεκίνησε η τρίτη φάση, εργασιών επισκευής της υψηλής γέφυρας Σερβίων, στο πιο αδύναμο τμήμα της.
Αφορά στην τοποθέτηση ειδικού μεταλλικού νάρθηκα για την ενίσχυση της αντοχής της και ενδυνάμωσης της στο πιο ευαίσθητο και αδύναμο από την οξείδωση των τενόντων της τμήμα.
Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στο τέλος της εβδομάδας για να συνεχίσει αμέσως η τέταρτη φάση εργασιών που είναι και η πιο δύσκολη.
Δηλαδή η τοποθέτησης των εξωτερικών τενόντων και της προεντάσεως τους για να σηκώσουν το βάρος των οξειδωμένων εσωτερικών τενόντων του Μ6 2 προβόλου, που έχουν αχρηστευτεί!
Προχωράμε τις εργασίες και διορθώνουμε, βάσει σχεδίου και χρονοδιαγράμματος τα προβλήματα της γέφυρας μας!»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.