Ο Οργανισμός Νεολαίας ‘GO Alive’ υλοποιεί το σχέδιο αλληλεγγύης «Kozani Goes Green» στην πόλη της Κοζάνης



 

Ο οργανισμός νεολαίας GO Alive υλοποιεί το σχέδιο αλληλεγγύης «Kozani Goes Green» στην πόλη της Κοζάνης, με συνολική διάρκεια 12 μηνών. Μέσα σε αυτούς τους μήνες αποσκοπούμε στην διάδοση της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, την ευαισθητοποίηση και την αλλαγή συμπεριφοράς σχετικά με το περιβάλλον μέσω της διεύρυνσης των γνώσεων των συμμετεχόντων σε σχέση με το περιβάλλον.
Βοήθησε μας και εσύ λέγοντας μας την άποψη σου και συμβάλλοντας στην αλλαγή που χρειάζεται η πόλη μας , συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο που θα βρεις στο bio του οργανισμού.
Η ένταξη της Κοζάνης στην οικογένεια των 100 Κλιματικά Ουδέτερων και Έξυπνων Πόλεων της Ευρώπης έως το 2030 μας παρακίνησε, ως νέους που μένουμε και δραστηριοποιούμαστε σε αυτή, να αποτελέσουμε και εμείς μέρος αυτής της κοινής προσπάθειας.
 Στόχος της πρωτοβουλίας “Kozani Goes Green” είναι να βοηθήσει στην αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της περιοχής της Κοζάνης σε μια νέα εποχή ενός πράσινου μοντέλου προς την κατεύθυνση της βιώσιμης ανάπτυξης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.