Επισκέψεις του υποψήφιου Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης στα επιμελητήρια ΓΕΩΤΕ- ΤΕΧΝΙΚΟ και ΕΒΕ (φωτογραφίες)

 

Επικοδομητική και ιδιαίτερα ουσιαστική η συζήτηση που είχε σήμερα (27-4-2023)  ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ στην Π.Ε Κοζάνης Θοδωρής Καρυπίδης, με τις Διοικήσεις των Παραρτημάτων στη Δυτική Μακεδονία, τόσο του Γεωτεχνικού όσο και του Τεχνικού Επιμελητηρίου αλλά και του ΕΒΕ Κοζάνης.
Ο κ. Καρυπίδης τόνισε τον σημαντικό ρόλο των επιμελητηρίων που αποτελούν θεσμοθετημένο σύμβουλο της Πολιτείας, η οποία οφείλει να ακούει τις προτάσεις που υποβάλουν.
Υπογράμμισε επίσης τις ουσιαστικές προτάσεις του Τεχνικού Επιμελητηρίου για σημαντικά θέματα με κυρίαρχο αυτό της απολιγνιτοποίησης ενώ ειδική αναφορά έκανε στις θέσεις των γεωτεχνικών για την στροφή της περιοχής στον πρωτογενή τομέα.
Σημείωσε επίσης την αγαστή συνεργασία που είχαν και κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Περιφερειάρχης και δεσμεύτηκε για καλύτερες μέρες με την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ στην κυβέρνηση.
“Θα αγωνιστώ, επισήμανε  ο κ. Καρυπίδης, με όλες μου τις δυνάμεις, αν ο λαός με στείλει στα έδρανα της Βουλής από κοινού να ισχυροποιήσουμε ακόμη περισσότερο τον ρόλο των επιμελητηρίων, ώστε η συμβολή σας να είναι καθοριστική στο μέλλον της περιοχής που σχεδιάζουμε”.
Καρυπίδης Θεόδωρος
Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.