Γ’ Εθνική: Στέψη για την πρωταθλήτρια Κοζάνη, να αποφύγουν την 9η θέση θέλουν ΑΕΠ Κοζάνης και Καστοριά, φινάλε για τον Φούφα – Το πρόγραμμα της τελευταία αγωνιστικής



 

Ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας την Κυριακή 30 Απριλίου, για τις ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας στον 2ο Όμιλο, όπου θα διεξαχθεί η 26η και τελευταία αγωνιστική.

Η ομάδα της Κοζάνης, που έχει αναδειχτεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια από την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα αντιμετωπίσει σε εντός έδρας αναμέτρηση τον Εδεσσαϊκό, έχοντας πετύχει τον πρώτο της στόχο, θα αναδειχτεί και τυπικά πρωταθλήτρια, ενώ στη συνέχεια θα προετοιμαστεί για τα Μπαράζ Ανόδου στην Super League 2, που είναι ο σημαντικότερος στόχος της χρονιάς!Από την άλλη, «μάχη» γίνεται για την αποφυγή της 9ης θέσης από ΑΕΠ Κοζάνης, Καστοριά και ΠΑΟΚ Κρηστώνης, αφού είναι αυτή η θέση που μπορεί να οδηγήσει σε υποβιβασμό και έκτη ομάδα από τον 2ο Όμιλο. Αυτό θα κριθεί την Κυριακή, περιμένοντας να δούμε και τα αποτελέσματα των άλλων ομίλων, αφού όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλες δημοσιεύεις, εκτός από τους 5 τελευταίους του κάθε ομίλου, υποβιβάζεται και ο χειρότερος 9ος συνολικά και των πέντε ομίλων!Έτσι, η ΑΕΠ Κοζάνης θα αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας αναμέτρηση τον Α.Ο. Χανιώτης, η Καστοριά θα υποδεχτεί τον Σβορώνο, ενώ ο ΠΑΟ Κρηστώνης θα παίξεις στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου.Τέλος, ο Μακεδονικός Φούφα, ο οποίος έχει υποβιβαστεί ήδη στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, θα κάνει φινάλε εκτός έδρας με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, αποχαιρετώντας την κατηγορία, μετά από μία πολύ δύσκολη σεζόν, όπου προσπάθησε πολύ αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Γ’ Εθνική (2ος Όμιλος | 26η Αγωνιστική)

Κυριακή 30 Απριλίου

ΦΣ Κοζάνη  – Εδεσσαϊκός

ΑΟ Χανιώτης – ΑΕ Ποντίων Κοζάνης

Καστοριά – Σβορώνος

Κεραυνός Αγγελοχωρίου – Μακεδονικός Φούφα

Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Πιερικός – Ελασσόνα

Δωτιεύς Αγιάς – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

Η Βαθμολογία έως τώρα:

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΦΣ Κοζάνη  54
2 Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 39
3 Κεραυνός Αγγελοχωρίου 39
4 Σβορώνος 39
5 ΑΟ Χανιώτης 38
6 Πιερικός 38
7 ΑΕ Ποντίων Κοζάνης 35
8 ΠΑΟΚ Κρηστώνης 34
9 Καστοριά 33
10 Εδεσσαϊκός 28
11 Ελασσόνα 28
12 Μακεδονικός Φούφα 27
13 Ολυμπιακός Βόλου 25
14 Δωτιεύς Αγιάς 17

Πηγή: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.