«Αξία» στους πρωτοπόρους του ελληνικού πρωταθλήματος



Σαν… final-4 μοιάζει η αποψινή αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League, με τους πρωτοπόρους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να κοντράρονται σε Τούμπα και «Καραϊσκάκη», αντίστοιχα.

617. ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (20:00)

Μάλλον τελευταία ευκαιρία για τον «Δικέφαλο του Βορρά» να διατηρήσει ρεαλιστικές ελπίδες για την πρώτη δυάδα. Σε 4 φετινές συναντήσεις με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο έχει 2-1-1, ενώ δεν ηττήθηκε στις τρεις τελευταίες από αυτές. Οι «πράσινοι» προέρχονται από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2-0) και έχουν κρατήσει ανέπαφη εστία στα 9 από τα 10 παιχνίδια τους. Μάλλον αδικούνται στο σετ αποδόσεων, πιστεύουμε πως μπορούν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα.

➥ Ποντάρουμε στο 1.98 του διπλού με +0,25 χάντικαπ.

Δείτε επίσης: Αναλυτικές οδηγίες για αναληψη απο paysafe

624. Ολυμπιακός – ΑΕΚ (21:00)

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό… εκτροχίασε τους «ερυθρόλευκους», που αν κερδίσουν απόψε αφενός επανέρχονται στη διεκδίκηση του τίτλου, αφετέρου παίρνουν και τη ρεβάνς από την «Ένωση» για το Κύπελλο. Η ΑΕΚ σε περίπτωση νίκης κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν αποσπά τόσο εύκολα αποτέλεσμα στον Πειραιά και γι’ αυτό οι αποδόσεις του διπλού είναι μεγάλες.

➥ Βρίσκουμε αξία στο διπλό του 3.50.

Eπίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.