Ευχαριστήριο μήνυμα του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας “Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου”



 

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας “Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου” ευχαριστεί θερμά τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Βοΐου και ειδικά την πρόεδρό της κ. Ελένη Κακάλη – Χαλαμούτη για την ευγενική κίνηση να αναλάβει το κόστος του χορδίσματος και της συντήρησης του πιάνου με ουρά της αίθουσας εκδηλώσεων του σχολείου αλλά και του πιάνου με ουρά που βρίσκεται στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Άρης και Λίλιαν Βουδούρη.

Η κίνηση της αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη διατήρηση της καλής κατάστασης και του υψηλού επιπέδου ήχου των οργάνων έτσι ώστε να υπάρχει το καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα στις εκδηλώσεις και δράσεις που πραγματοποιούνται. Επιπλέον αποδεικνύει το ενδιαφέρον της ίδιας αλλά και ολόκληρου του Δήμου Βοΐου για την παιδεία, τη νέα γενιά και τον πολιτισμό.

Για τους παραπάνω λόγους τους απευθύνονται θερμές ευχαριστίες και ευχές για υγεία και χαρές τόσο στον δημόσιο και όσο και στον ιδιωτικό τους βίο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.