Κινητοποίηση διαμαρτυρίας των ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Κοζάνης- Χωρίς δρομολόγια την Πέμπτη 20Απριλίου



 

Μετά από πολλή σκέψη και με πλήρη επίγνωση των επιπτώσεων στο επιβατικό κοινό το σωματείο εργαζομένων της ΚΤΕΛ ΑΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΕ και η ΚΤΕΛ ΑΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ Α.Ε αποφάσισε (μετά από 61 χρόνια συνεχούς λειτουργίας) να μην εκτελεστούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια της Πέμπτης 20/4/2023 σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της αδιάλλακτης συμπεριφοράς του Δήμου Κοζάνης ενόψει της εκτέλεσης του έργου της ανάπλασης της Πλατείας Λασσάνη και της επίδρασής του στην εκτέλεση των δρομολογίων της Εταιρίας μας.

Η Εταιρία μας εδώ και πολλά χρονιά προσπαθεί να βρει λύση στην χωρίς καμία προετοιμασία και κανέναν προγραμματισμό «έξωσή» της από την Πλατεία Λασσάνη, ωστόσο αντιμετωπίζεται με αδιαφορία και έλλειψη ειλικρινούς διάθεσης για διάλογο.

Αποκορύφωμα αυτής της συμπεριφοράς είναι η προσπάθεια του Δήμου Κοζάνης να απομακρυνθεί εν κρυπτώ και παραβύστω η αφετηρία των λεωφορείων μας από την σημερινή θέση της επί της Πλατείας Λασσάνη. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε κληθεί να παραστούμε σε κάποια συνεδρίαση, οι συναντήσεις έχουν ενημερωτικό προς εμάς χαρακτήρα για ήδη ειλημμένες αποφάσεις και οι ανάγκες 25.000 δημοτών των δημοτικών κοινοτήτων αγνοούνται επιδεικτικά, από αυτούς που έχουν εκλεγεί για να υπηρετούν τις ανάγκες τους.

Η κινητοποίησή μας αυτή είναι το έσχατο μέσο προκειμένου να προλάβουμε παράνομες ενέργειες σε βάρος της Εταιρίας μας και να αποτρέψουμε την περιθωριοποίηση του μόνου μέσου μαζικής μεταφοράς της πόλης μας, που μέχρι σήμερα εξυπηρετεί χιλιάδες επιβάτες.

Ζητάμε προκαταβολικά συγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.