Η ανάγκη της Μπενφίκα φέρνει γκολ



Τεράστιο και αναπάντεχο το προβάδισμα πρόκρισης που πήρε η Ίντερ με τη νίκη 2-0 στο πρώτο ματς. Αναπάντεχο γιατί η Μπενφίκα ήταν εντυπωσιακή προηγουμένως στη διοργάνωση, αλλά και λόγω της εικόνας του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Αναλυτική παρουσίαση της sportingbet

Έχασε αρκετές ευκαιρίες τόσο ενδιάμεσα των δύο γκολ που δέχθηκε όσο και μετά το 2-0. Με ένα τέρμα θα έμπαινε πολύ πιο γερά στο κόλπο της πρόκρισης, τώρα είναι ξεκάθαρο αουτσάιντερ, αλλά δεν της μηδενίζω τις πιθανότητες. Παρ’ ότι φαίνεται πως κάνει «κοιλιά» στη χειρότερη περίοδο, τη θεωρώ ικανή να βάλει… φωτιά στην υπόθεση πρόκριση αν προηγηθεί.

Ένας λόγος που αφήνω ακόμα τους Πορτογάλους μέσα στο παιχνίδι είναι η αβεβαιότητα για το τί Ίντερ θα δούμε. Την κυνική -και παράλληλα τυχερή- του πρώτου αγώνα ή την αλλοπρόσαλλη των τελευταίων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα; Στο ρεπορτάζ μάλιστα βγαίνει πως στο εσωτερικό της υπάρχουν θεματάκια και ο κόουτς Σιμόνε Ιντζάγκι αμφισβητείται έντονα. Όπως και ‘χει θα αποφύγω να πάω με σημείο (αν το έκανα περισσότερο προς τα δεξιά θα κοίταγα) και θα ποντάρω στα γκολ. Πληρώνει καλύτερα το Over από το G/G και λόγω της ανάγκης της Μπενφίκα για αρκετά τέρματα θα προτιμηθεί.

Βρείτε εδώ: Έλα στο telegram του Foxbet για ψαγμένα προγνωστικά και πολλά ταμεία με ένα κλικ»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.