Πώς μπορείτε να κερδίσετε στο πόκερ στο Amunra: Συμβουλές για αρχάριους παίκτες



Μια ερώτηση που ανησυχεί όλους τους αρχάριους παίκτες: Πόσο μπορείτε πραγματικά να πλουτίσετε από το παιχνίδι; Αν πιστέψουμε τις στατιστικές, τουλάχιστον 40 εκατομμύρια άνθρωποι παίζουν πόκερ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Αλλά δεν κερδίζουν όλοι, μόνο οι πιο ταλαντούχοι και επιτυχημένοι παίκτες. Πώς μπορείτε λοιπόν να παίξετε προς όφελός σας στο Amunra; Η εμπειρία και η σωστή προσέγγιση του παιχνιδιού θα σας βοηθήσουν.

Ποιος κερδίζει στο πόκερ;

Αν κοιτάξετε την τυπολογία των παικτών πόκερ, μπορούν να χωριστούν σε τρεις κύριες κατηγορίες:

  • Παίκτες αναψυχής. Πηγαίνουν σε ένα καζίνο για να δοκιμάσουν την τύχη τους, να χαλαρώσουν, να διασκεδάσουν. Θέλουν να κερδίσουν μια δεδομένη παρτίδα, δεν αναπτύσσουν μια μακροπρόθεσμη στρατηγική, ενδιαφέρονται μόνο να κερδίσουν εδώ και τώρα.
  • Αρχάριοι. Αυτοί που άρχισαν να ασχολούνται με το παιχνίδι πρόσφατα, αλλά μελετούν τη στρατηγική για να την κατακτήσουν πλήρως. Προσπαθούν να κατανοήσουν τις αρχές των στρατηγικών και τα διάφορα κόλπα για να κερδίσουν. Το επίπεδο παιχνιδιού τους είναι διαφορετικό, δεν ξέρουν πώς να εφαρμόζουν σωστά όλες τις στρατηγικές και δεν μπορούν να κερδίζουν μακροπρόθεσμα.
  • Έμπειροι παίκτες πόκερ. Αυτοί οι παίκτες γνωρίζουν τα χαρακτηριστικά των διαφορετικών στρατηγικών και έχουν τις δικές τους. Τέτοιοι παίκτες εξασφαλίζουν στους ίδιους ένα καλό εισόδημα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Γνωρίζουν πώς να υπολογίζουν το μέσο εισόδημα ανά μονάδα χρόνου που δαπανάται, για έναν ορισμένο αριθμό παρτίδων.

 

Συνεπώς, η απάντηση στο ερώτημα – αν είναι δυνατόν να κερδίζεις στο πόκερ συνέχεια – θα είναι λογική. Θα πρέπει να πάτε στην τρίτη κατηγορία των έμπειρων παικτών. Φυσικά, θα πρέπει πρώτα να μπείτε στη δεύτερη “κάστα”, για να παίξετε σε φθηνά τραπέζια. Θα υπάρξει μια περίοδος με ήττες και αποτυχίες, αλλά αυτό είναι απαραίτητο για να αποκτήσετε εμπειρία.

Περίπου το 90% των μελών του Amunra ανήκουν στην πρώτη και τη δεύτερη ομάδα. Και κάθε μια από τις ήττες τους σημαίνει ότι τα κέρδη πηγαίνουν σε έμπειρους και τυχερούς παίκτες. Αν μπείτε σε αυτό το λατρεμένο 10%, το εισόδημα θα είναι σταθερό.

Συμβουλές για αρχάριους

Το πόκερ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στο Amunra. Γι’ αυτό μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες συμβουλές για το πώς να κερδίσετε. Εδώ είναι οι καλύτερες από αυτές:

  • Μελετήστε τη θεωρία του πόκερ. Υπάρχει πολύ υλικό, αλλά υπάρχουν διαφορετικές επιλογές για την εκμάθησή του: σπουδάστε σε σχολή πόκερ, διαβάστε άρθρα και βιβλία σχετικά με τη θεωρία, ιστοσελίδες για το θέμα, ηχητικά βιβλία και παρακολουθήστε βίντεο-διδασκαλίες.
  • Επιλέξτε και αναπτύξτε τις δικές σας τακτικές, πειραματιστείτε με αυτές, και αν σας είναι δύσκολο – η σχολή πόκερ θα σας βοηθήσει πάντα.
  • Εξασκηθείτε πιο συχνά. Απαιτεί ένα κόστος, αλλά μπορεί να θεωρηθεί ως επένδυση για το μέλλον. Αν χρησιμοποιείτε μόνο το δωρεάν παιχνίδι, είναι αδύνατο να εφαρμόσετε τη στρατηγική σε πλήρη βαθμό. Οι αντίπαλοι συμπεριφέρονται διαφορετικά από ό,τι στην πραγματική ζωή. Οι δωρεάν μάρκες δεν θεωρούνται ιδιαίτερα πολύτιμες.
  • Περιορίστε την αντιπαλότητα στο ελάχιστο. Αν παίζετε με αντιπάλους που συναντάτε τακτικά, αξίζει να προσπαθήσετε να περιορίσετε την αντιπαλότητα στο ελάχιστο.
  • Συμμετέχετε σε διοργανώσεις. Οι αρχάριοι είναι τυχεροί και μπορεί κάλλιστα να κερδίσετε ένα τουρνουά πόκερ, αν η τύχη είναι με το μέρος σας. Άλλοι μπορεί να επιλέξουν τραπέζια μετρητών ως εναλλακτική λύση στα τουρνουά.
  • Μην μπλοφάρετε. Το πόκερ χωρίς μπλόφες δεν είναι πόκερ! Ωστόσο, στο εισαγωγικό επίπεδο, αυτή η προσέγγιση μπορεί να σας παιδέψει πολύ. Είναι προτιμότερο να τηρείτε έναν απλό κανόνα: όταν έχετε αμφιβολίες, πηγαίνετε πάσο, αλλά αν είστε σίγουροι και το χαρτί είναι δυνατό, επιτεθείτε.
  • Η κόπωση είναι το κλειδί της ήττας. Το πόκερ είναι ένα πνευματικό παιχνίδι, το οποίο απαιτεί καλή συγκέντρωση. Ως εκ τούτου, όταν ξεκινάτε να παίζετε πόκερ, θα πρέπει να επιλέγετε την κατάλληλη ώρα προκειμένου να έχετε καθαρό μυαλό.

 

Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση δεν είναι το να παίζετε πόκερ για τα χρήματα. Μπορείτε κάλλιστα να παίξετε για τα μπόνους, αλλά το πόκερ στο Amunra είναι κάτι μεγαλύτερο από μια σταθερή πηγή εισοδήματος. Μόνο με ποιοτική εκπαίδευση και εμπειρία μπορείτε να αναπτύξετε την στρατηγική σας.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.