Απογοητεύσεις από την διακυβέρνηση Μητσοτάκη – Του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου



 

Γέλασα με μια προεκλογική αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ «γυρίζουμε την πλάτη στην αδικία, δικαιοσύνη παντού» επειδή έχω προσωπική πείρα αυτής της «δικαιοσύνης». Κάποιος έκανε παράπονα για ένα άρθρο μου στο Υπουργείο Παιδείας και ο «δίκαιος» Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε εντολή «να τιμωρηθεί αυστηρά». Φυσικά ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αφού μου έδειξε το έγγραφο του Υπουργείου, διενήργησε Προκαταρκτική Εξέταση όπως ορίζουν οι νόμοι στην Ελλάδα και το Πόρισμα δήλωνε ότι δεν συντρέχει λόγος για ΕΔΕ. Προφανώς ο κ. Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ μπερδεύτηκε και νόμιζε ότι βρίσκεται στην πρώην Σοβιετική Ένωση.

Τώρα όμως επειδή τέτοια εποχή πριν 4 χρόνια έκανα μια μικρή κριτική του έργου του τότε Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, για λόγους αμεροληψίας θα ήθελα να κάνω και τώρα μια μικρή κριτική του έργου του νυν Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη. Φυσικά δεν είμαι ειδικός επιστήμων της πολιτικής, αλλά απλώς κρίνω ως ένας απλός πολίτης.

  1. Τον Ιούλιο του 2019 βρέθηκα στην Χίο και ένας παππούς (μακαρίτης σήμερα) μου λέει «οι Μακεδόνες φάγατε τον Τσίπρα». Εννοούσε φυσικά ο παππούς ότι ο κ. Τσίπρας έχασε πολλές ψήφους στην Μακεδονία (και όχι μόνο)εξ αιτίας της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών. Ποιος διαφωνεί ότι ένας από τους σοβαρούς λόγους που έχασε ο κ. Τσίπρας τις προηγούμενες εκλογές ήταν η υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών ; Δυστυχώς όμως και ο κ. Μητσοτάκης δεν έκανε τίποτα για την Μακεδονία αφού παρά τις ελπίδες των Μακεδόνων «σεβάστηκε» την Συμφωνία των Πρεσπών και απογοήτευσε τον λαό της Μακεδονίας.
  2. Ο π. Ευάγγελος Παπανικολάου που είναι και γιατρός και μάλιστα υπεύθυνος σε τμήμα εμβολιασμών κατά του κορονοϊού στην Αττική δήλωσε δημόσια ότι οι πάνω από 30.000 που πέθαναν στην Ελλάδα από τον κορονοϊό είναι διπλάσιοι από όσους θα έπρεπε να έχουν πεθάνει. Σε άλλες χώρες με παρόμοιο πληθυσμό με την Ελλάδα πέθαναν οι μισοί και πρέπει λέει ο π. Ευάγγελος να ζητηθούν ευθύνες στην διαχείριση της κρίσης.

Η αναστολή εργασίας των 7.000 υγειονομικών επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν αποτελεί ξεκάθαρα κατάχρηση της εξουσίας που εμπιστεύθηκε ο Ελληνικός Λαός στον κ. Μητσοτάκη. Δυστυχώς η Κυβέρνηση με τους εξαναγκαστικούς εμβολιασμούς κατάφερε να διχάσει τους Έλληνες.

  1. Για τις ευθύνες του κ. Μητσοτάκη για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη μίλησε ο Γέροντας π. Γεώργιος Αλευράς, που ήταν υποτακτικός του μεγάλου αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, στην ομιλία του «Κυβερνά η υπερηφάνεια». Είπε λοιπόν : «Όταν συμβαίνουν τέτοια τραγικά γεγονότα, όπως αυτά τα παιδιά που χάθηκαν στα Τέμπη, αν υπήρχε ίχνος ταπείνωσης από τους πρώτους της χώρας που είναι ο κ. Μητσοτάκης, η κ. Σακελλαροπούλου, έπρεπε να πουν θα εξαφανιστώ. Χαθήκαν 57 άνθρωποι, μπορεί να είναι και 100 δεν ξέρω, πεθαίνουν συνέχεια σαν τα κοτόπουλα άνθρωποι που εμβολιάστηκαν, κι αυτοί πάνε για εκλογές πετώντας ξεροκόμματα σαν μη συμβαίνει τίποτα ; Κυβερνάει η υπερηφάνεια, γι αυτό στηλιτεύω αυτούς τους αλαζόνες».

Δυστυχώς νομίζω ότι όποια Κυβέρνηση κι αν έχει η Ελλάδα είναι αληθινά τα λόγια της σπουδαίας Μητέρας του κ. Κωνσταντίνου Λούλη που τα έγραψε στο βιβλίο του «Η επιβίωση της Ελλάδας μέσα από διαδοχικά θαύματα» στην σελίδα 433.

«Παιδί μου, η Ελλάδα είναι σαν ένα καράβι που πλέει στα πελάγη χωρίς πυξίδα, χωρίς καθορισμένη πορεία, με πλήρωμα που συνεχώς μαλώνει μεταξύ του, αλλά παρά τις τρικυμίες και τις καταιγίδες, επιπλέει, και τη στιγμή που πάει να τσακιστεί στα βράχια, το χέρι του Θεού το προστατεύει, αλλάζει την πορεία του, κι έτσι αυτό συνεχίζει να θαλασσοδέρνεται, χωρίς να βουλιάζει. Γι αυτό η Ελλάδα πάντοτε τελικά επιβιώνει. Εσύ πρέπει να παλεύεις και να πιστεύεις στον Θεό. Έτσι μόνο θα επιβιώσεις. Ο Θεός, δεν ξέρω γιατί, αγαπάει τη χώρα μας, και αυτό έχει αποδειχθεί μέσα από την ιστορία της».

Ο μακαριστός Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός, τον οποίο είχα την τύχη να γνωρίσω, μας έλεγε συχνά ότι ο Θεός δεν αφήνει την Ελλάδα επειδή το περισσότερο αίμα που χύθηκε για την πίστη στον Χριστό ήταν ελληνικό.

 

2 σχόλια στο άρθρο “Απογοητεύσεις από την διακυβέρνηση Μητσοτάκη – Του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου

  1. Για το ΣΥΡΙΖΑ : ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος:
    «ατμόσφαιρα βούρκου» από τον ΣΥΡΙΖΑ . Εχουμε έναν πρωθυπουργό με Γερμανίδα μπέιμπι σίτερ.
    N.Δ. –ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
    1.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    18-9-20 Ζάεφ: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε αγώνες γιά εμάς» !!!!
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (αντιπολίτευση): Δεν απεμπολούμε το δικαίωμα βέτο στην ένταξη των ΣΚΟΠΙΩΝ στην Ε.Ε.
    Ο πρωθυπουργός ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ δηλώνει : Να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ένταξης στην Ε.Ε. της Β. Μακεδονίας !!!
    Η μεγαλύτερη κωλοτούμπα του αιώνα.
    2. Η αναστολή εργασίας των 7.000 υγειονομικών
    πολιτικό έγκλημα η επαγγελματική περιθωριοποίηση, η οικονομική εξαθλίωση και ο κοινωνικός στιγματισμός των ανεμβολίαστων υγειονομικών !
    3. Στη (νέο)δημοκρατική Ελλάδα τα σύννεφα της αλαζονείας, της περιφρόνησης, της απαξίωσης και του συγκεκαλυμένου διωγμού δεν μπορεί πλέον να τα κρύψει ο πρωθυπουργός.

    “Κυβερνάει η υπερηφάνεια, γι αυτό στηλιτεύω αυτούς τους αλαζόνες”.
    π. Γεώργιος Αλευράς,

  2. Για το ΣΥΡΙΖΑ : ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος:
    «ατμόσφαιρα βούρκου» από τον ΣΥΡΙΖΑ . Εχουμε έναν πρωθυπουργό με Γερμανίδα μπέιμπι σίτερ.

    N.Δ. –ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
    1.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    18-9-20 Ζάεφ: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε αγώνες γιά εμάς» !!!!
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (αντιπολίτευση): Δεν απεμπολούμε το δικαίωμα βέτο στην ένταξη των ΣΚΟΠΙΩΝ στην Ε.Ε.
    Ο πρωθυπουργός ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ δηλώνει : Να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ένταξης στην Ε.Ε. της Β. Μακεδονίας !!!
    Η μεγαλύτερη κωλοτούμπα του αιώνα.
    3. Η αναστολή εργασίας των 7.000 υγειονομικών
    πολιτικό έγκλημα η επαγγελματική περιθωριοποίηση, η οικονομική εξαθλίωση και ο κοινωνικός στιγματισμός των ανεμβολίαστων υγειονομικών !
    Στη (νέο)δημοκρατική Ελλάδα τα σύννεφα της αλαζονείας, της περιφρόνησης, της απαξίωσης και του συγκεκαλυμένου διωγμού δεν μπορεί πλέον να τα κρύψει ο πρωθυπουργός.

    Κυβερνάει η υπερηφάνεια, γι αυτό στηλιτεύω αυτούς τους αλαζόνες».
    π. Γεώργιος Αλευράς,

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.