Τον ‘έπιασαν’ με 5 συσκευασίες ακατέργαστη κάνναβη κατά την αποβίβαση του από υπεραστικό λεωφορείο στα ΚΤΕΛ Πτολεμαΐδας



 

Συνελήφθη χθες (13-04-2023) το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, 43χρονος ημεδαπός, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, απογευματινές ώρες χθες, εντοπίστηκε από προαναφερόμενους αστυνομικούς, ο 43χρονος κατά την αποβίβασή του από υπεραστικό λεωφορείο στα ΚΤΕΛ Πτολεμαΐδας και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -5- συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού καθαρού βάρους -825- γραμμαρίων.

Συνεχιζόμενης της έρευνας πρόεκυψε ότι, ο 43χρονος μετέφερε την ανωτέρω ποσότητα κάνναβης, από τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τη διακινήσει στην πόλη της Πτολεμαΐδας, αποκομίζοντας συνολικά παράνομο περιουσιακό όφελος τουλάχιστον -9.900- ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τον ‘έπιασαν’ με 5 συσκευασίες ακατέργαστη κάνναβη κατά την αποβίβαση του από υπεραστικό λεωφορείο στα ΚΤΕΛ Πτολεμαΐδας

  1. Αυτόν τον κινγκ κονγκ της αστυνομίας που πουλούσε
    χρόνια ναρκωτικά, κανείς δεν τον πήρε χαμπαρι;
    Κι όταν αναλαμβανε υπηρεσία, ο διοικητής του;
    Τι ελεγε;καλημέρα λεβέντη μου ,καλημέρα παλικάρι μου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.