Συμμετέχουμε και στηρίζουμε τους αγώνες του λαού της Περιοχής Σερβίων και Βελβεντού



 

 

Παρασκευή 7  Απριλίου, ώρα 7.00 μμ στο κέντρο Υγείας Σερβίων

Τα μέλη και οι φίλοι της «ΑΡ.ΣΥ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» στηρίζουμε και συμμετέχουμε δυναμικά στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των κατοίκων της Περιοχής Σερβίων –Βελβεντού για να λυθούν τα οξυμένα προβλήματα που υπάρχουν στην Περιοχή και δυσχεράνουν ακόμα περισσότερο μετά και το κλείσιμο της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Περιοχής να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι Δήμοι Σερβίων και Βελβεντού με αίτημα τη δημιουργία αυτοδύναμου τομέα ΕΚΑΒ και  τη στελέχωση των δομών Πρωτοβάθμιας Υγείας, του Κέντρου Υγείας και των Περιφερειακών Ιατρείων Σερβίων & Βελβεντού

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΣΤΗ ΖΩΗ  & ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

«Συνένοχοι στο έγκλημα δεν θα γίνουμε… η κυβέρνηση να πάρει τώρα μέτρα»

Είναι αδιανόητο το 2022 να μην υπάρχει σύγχρονος και συντηρημένος στόλος στο ΕΚΑΒ με επαρκές και μόνιμο προσωπικό.

Καμιά ανοχή σ’ αυτή την άσχημη κατάσταση που έχουν περιέλθει τα δημόσια νοσοκομεία.

Καμιά ανοχή στην εγκληματική πολιτική όλων των κυβερνήσεων που υποβαθμίζει τη Δημόσια Υγεία προς όφελος του ιδιωτικού τομέα.

ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

  • Πλήρη στελέχωση όλων των Κλινικών σε κάθε Νοσοκομείο. Στελέχωση των Κέντρων Υγείας με δωρεάν πρόσβαση όλου του λαού. Συντήρηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, ανανέωση του στόλου, πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.
  • Δημιουργία Τριτοβάθμιου Νοσοκομείου στη Δυτική Μακεδονία δημόσιο και δωρεάν, στελεχωμένο από όλες τις εξειδικεύσεις ιατρών και κλινικών. Με ΜΕΘ Παίδων, Νεογνών.

 

Κοζάνη 6/3/2023

«Αριστερή Συμπόρευση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.