Δήμος Βοΐου: Επιπλέον εκπτώσεις στα δημοτικά τέλη για τις ευπαθείς ομάδες



 

Ο Δήμος Βοΐου στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής, προβαίνει σε επιπλέον εκπτώσεις στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού σε δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού.

Τα νέα τέλη καθορίζονται ως εξής:

  • Έκπτωση 50% για τους απόρους.
  • Έκπτωση 50% για τις πολύτεκνες οικογένειες, όπου το ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 20.000 €, προσαυξανόμενο με 2.000,00 € για κάθε προστατευόμενο τέκνο, με ένα (1) τουλάχιστον προστατευόμενο τέκνο.
  • Έκπτωση 30% για τις τρίτεκνες οικογένειες, όπου το ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 18.000 €, προσαυξανόμενο με 2.000,00 € για κάθε προστατευόμενο τέκνο, με ένα (1) τουλάχιστον προστατευόμενο τέκνο.
  • Έκπτωση 50% για ανάπηρους ή οικογένειες που έχουν προστατευόμενο μέλος με ποσοστό αναπηρίας άνω των 67% όπου το ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 20.000 €.
  • Έκπτωση 40% για μονογονεϊκές οικογένειες όπου το ετήσιο συνολικό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 18.000 €.

 

Οι δικαιούχοι μπορούν να βρουν στοιχεία σχετικά με την  υποβολή αίτησης και τα απαραίτητα δικαιολογητικό στην ιστοσελίδα του Δήμου:

https://voio.gr/deltio-typou-nees-meioseis-dimotikon-telon-kathariotitas-kai-fotismou-stis-efpatheis-omades/

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που λαμβάνεται προκειμένου να υποστηριχτούν οικονομικά οι συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν ειδικά προβλήματα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.