Θρίλερ με νεκρό βρέφος στη Λάρισα – Στη ΜΕΘ η μάνα του, ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος



 

Λάρισα νεκρό μωρό: Η 38χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από έντονους πόνους και αιμορραγία

Συγγενείς της 38χρονης έθαψαν το νεογέννητο
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ερευνώντας την υπόθεση επιβεβαίωσαν τη διάγνωση των ιατρών ότι προηγήθηκε τοκετός αφού, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, με πρωτοβουλία τους οικείοι της 38χρονης προχώρησαν στην ταφή του νεογνού, το οποίο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ., γεννήθηκε νεκρό.

Με εισαγγελική εντολή αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσής Ασφάλειας μετέβησαν σε αγροτική περιοχή του νομού, όπου οι οικείοι της 38χρονης είχαν θάψει το βρέφος και χθες το μεσημέρι προχώρησαν στην εκταφή. Σύμφωνα με πληροφορίες οι οικείοι σημειώνουν κατηγορηματικά πως το νεογνό γεννήθηκε νεκρό, ενώ η 38χρονη κατά την εξέτασή της από τους γιατρούς ισχυρίστηκε ότι αγνοούσε πως ήταν έγκυος. Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας παρήγγειλε ιατροδικαστική εξέταση για να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου του βρέφους ενώ αναμένονταν οι οικείοι να κληθούν για να καταθέσουν, προκειμένου, μεταξύ άλλων, να απαντηθεί και το ερώτημα γιατί προχώρησαν στην εν κρυπτώ ταφή του νεογέννητου.

alphafreepress

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.