Οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί στα χειρότερα τους – Γράφει Ο Γιάννης Σιδέρης



 

Θα συμφωνήσω με τη Γιάννα Σιδηροπούλου για την υποκριτική συγνώμη της Ε.Σ.Η.Ε.Α., αλλά και με το άρθρο του Χρήστου Τσιαρτσιανίδη «οι δημοσιογράφοι στα χειρότερα τους – ξευτίλα – αηδία ντροπή – εμετός – σκάστε επιτέλους» σε άρθρα τους στο KOZANI TV.

Όσο για την υποκριτική συγνώμη της Ε.Σ.Η.Ε.Α., θεωρώ τη συγνώμη ΜΙΣΟ ΧΕΣΙΜΟ, πόσο μάλιστα όταν είναι και προμελετημένη η συγνώμη τους.

Όπως και τα ωραία θεατρικά δάκρυα των πολιτικών και των δημοσιογράφων, τα οποία δεν συγκίνησαν και δεν έπεισαν ιδιαίτερα….

Τώρα για τους μεγαλογλύφτες δημοσιογράφους φίλε Χρήστο και Γιάννα που αναφέρεστε, όλοι τους είναι ΚΟΤΕΣ ΜΕ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ, οι κύριοι υπεύθυνοι όλων των πολιτικών και οικονομικών εγκλημάτων στον κόσμο. Δυστυχώς συμβαίνει όμως το ίδιο και σε τοπικό επίπεδο δημοσιογράφων και πολιτικών.

Τα κυβερνητικά και οικονομικά εγκλήματα τα ονομάζουμε δυστυχήματα και αυτό ισχύει για όλες τις μεταπολεμικές κυβερνήσεις μέχρι και σήμερα.

Όπως έλεγε και ο Ζοζέ Σαραμάγκου (1922-2010) « Και μια και μπήκατε στο κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ » (Βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας 1998).

Τέλος θερμή παράκληση προς τους συμπολίτες και συμπολίτισσες, ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

 

ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 08/03/2023

Φούρνος Κοζάνη

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί στα χειρότερα τους – Γράφει Ο Γιάννης Σιδέρης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.