Από τη Σιάτιστα ο αστυνομικός που αυτοκτόνησε πέφτοντας με το αυτοκίνητό του στον Θερμαϊκό στη Θεσσαλονίκη



 

«Σε παρακαλώ βγες»: Συγκλονίζει ο άνθρωπος που μίλησε τελευταίος με τον αστυνομικό που έπεσε στον Θερμαϊκό στη Θεσσαλονίκη .

Η καταγωγή του 40χρονου, Σ.Κ. είναι από τη Σιάτιστα όπου γεννήθηκε και πέρασε τα πρώτα του χρόνια

Σοκαρισμένος είναι ο πρώτος άνθρωπος που έσπευσε κοντά στον αστυνομικό σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τον μεταπείσει προκειμένου να σώσει την τελευταία στιγμή την ζωή του.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που προσέγγισε τον αστυνομικό όταν εκείνος είχε πέσει με το ΙΧ του στον Θερμαϊκό, αλλά πριν ακόμη βουλιάξει το όχημα του.

«Είμαι σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη. Είδαμε ένα αυτοκίνητο να κάνει βόλτες εδώ μέσα στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής και επειδή δεν περνάει αυτοκίνητο από εδώ, προσπάθησε να βγει. Κάποια στιγμή πέρασε από μπροστά μας, γιατί εδώ είναι το στέκι των ψαράδων. Έτρεχε με φόρα και εμείς του κάναμε νόημα να σταματήσει, κάτι που κάνουμε σε όλους τους οδηγούς, γιατί αρκετός κόσμος τρέχει εδώ. Αντί όμως να σταματήσει, έκανε δεξιά και έπεσε μέσα στη θάλασσα», ανέφερε – μιλώντας στο GRTimes – o κ. Πιρπιρής.

«Έτρεξα και είδα ένα νέο παιδί, με γυαλιά και μούσι και άρχισα να τον παρακαλάω να βγει. Του εξήγησα ότι δεν μπορώ να βουτήξω γιατί έχω πρόβλημα. Του λέω “σε παρακαλώ βγες”. Μου απάντησε ότι είναι αστυνομικός που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Πήρα αμέσως την αστυνομία και στη συνέχεια του είπα ότι θα βουτήξω κι άρχισα να βγάζω το μπουφάν».

Όταν ο αστυνομικός αντιλήφθηκε την κίνηση του κ. Πιρπιρή, εκείνος έδεσε τα χέρια του στο τιμόνι:

«Όταν κατάλαβε ότι θα βουτήξω άνοιξε την δεξιά του πόρτα για να βυθιστεί πιο γρήγορα και έδεσε τα χέρια του με χειροπέδες. Τον είδα να χάνεται και είμαι πραγματικά σοκαρισμένος» κατέληξε ο κ. Πιρπιρής.

sierafm.gr

φωτογραφία thestival.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.