Όχι αλλά θύματα στο βωμό της διαχρονικής κρατικής αδιαφορίας σε σχέση με το σιδηρόδρομο στην Ελλάδα- Του Χάρη Κάτανα



 

Πέντε ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπτη και η ελληνική κοινωνία προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που ζήσαμε. Ευχόμαστε οι αρμόδιοι αυτή τη φορά να πράξουν το καθήκον τους και να μην προσπεράσουν το τραγικό γεγονός ρίχνοντας την ευθύνη μόνο στο σταθμάρχη και στο ανθρώπινο λάθος. Για να συνεχιστεί η καθημερινότητα των συνανθρώπων μας φυσιολογικά, εκτός από την απόδοση των ευθυνών χρειάζεται και η αλλαγή της πολιτικής νοοτροπίας σε κάθε κυβέρνηση από εδώ και μπρος. Η δημιουργία ενός σύγχρονου σιδηροδρόμου είναι επιτακτική για την κοινωνία και την οικονομία, εάν θελουμε να ενισχύσουμε ουσιαστικά την ανάπτυξη στη χώρα. Ο σιδηρόδρομος και οι αυτοκινητόδρομοι, είναι άλλωστε η βιτρίνα της χώρας και σηματοδοτούν τον πολιτισμό και την πρόοδό μας σε κάθε επισκέπτη.

Όχι αλλά θύματα στο βωμό της διαχρονικής αδιαφορίας όλων των κυβερνήσεων, αναφορικά με τον ελληνικό σιδηρόδρομο. Και για να συμβεί αυτό χρειάζονται πράξεις και άμεσος εκσυγχρονισμός. Μόνο έτσι οι συμπολίτες μας πρόκειται να ξαναεμπιστευτούν τον σιδηρόδρομο.

2 σχόλια στο άρθρο “Όχι αλλά θύματα στο βωμό της διαχρονικής κρατικής αδιαφορίας σε σχέση με το σιδηρόδρομο στην Ελλάδα- Του Χάρη Κάτανα

  1. Έχεις το θράσος και μιλάς. Ξεχνάς ποιανού κόμματος είσαι μέλος??? Ξεχνάς που έχεις ψηφίσει όλα ναι στα μνημόνια. Εσύ Χαρούλη ???? Πατριώτη του γλυκού νερού…..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.