Μπαράζ διαρρήξεων στην Κοζάνη – Άλλη μια διάρρηξη σε γνωστό καφέ της πόλης – Συνελήφθησαν 2 άτομα – Αναζητείται και τρίτο



 
Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR
 
Την “τιμιτική” τους φαίνεται να είχαν τα καταστήματα εστίασης τις ημέρες της Αποκριάς,για το λόγο ότι τις συγκεκριμένες ημέρες οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων εστίασης είχαν αυξημένες εισπράξεις .
Άλλη μια διάρρηξη σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Καθαράς Δευτέρας σε γνωστό καφέ της Κοζάνης , γύρω στις 4πμ .
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, οι δράστες αφού παραβίασαν την πόρτα του καταστήματος, εισέβαλαν και πήραν το χρηματικό ποσό της ταμειακής μηχανής, 450ευρώ, όπως ακριβώς έδρασαν και λίγες ώρες πριν σε άλλο γνωστό καφέ της πόλης . Δείτε εδώ
Όταν ο υπάλληλος του καταστήματος πήγε να ανοίξει το κατάστημα , είδε την πόρτα παραβιασμένη και ενημέρωσε τον εργοδότη του .
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κάλεσε την Αστυνομία , όπου έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες , ενώ σημαντική ήταν η κάμερα κλειστού κυκλώματος που διαθέτει το κατάστημα εστίασης.
Όπως αναφέρει η Αστυνομία στην σχετική ανακοίνωση της, στις 2 Μαρτίου 2023, συνελήφθησαν 2 άτομα ηλικίας 50 και 26 ετών, για 6 διαρρήξεις καταστημάτων εστίασης, μεταξύ αυτών και ένα συνεργείο αυτοκινήτων .
Σε διάστημα εννέα ημερών, από 22/02/2023 έως και 02/03/2023 που συνελήφθησαν οι δράστες, διαπράχθηκαν 6 διαρρήξεις, ενώ αναζητείται και τρίτο άτομο.
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.