Υπουργείο Μεταφορών: Επεκτείνεται η δυνατότητα οδήγησης φορτηγών ιδιωτικής χρήσης και στα αδέρφια των αγροτών



 

Επεκτείνεται και στα αδέλφια των ιδιοκτητών η δυνατότητα οδήγησης των Φορτηγών Ιδιωτικής Χρήσης (ΦΙΧ) που ανήκουν σε επαγγελματίες αγρότες, σύμφωνα με το Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (ΜΑΑΕ), ανεξαρτήτως μεικτού βάρους του οχήματος, με εγκύκλιο που υπέγραψε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Σκοπός είναι η διευκόλυνση των αγροτών στην κάλυψη των μεταφορικών αναγκών των δραστηριοτήτων τους, σχετικά με τη δυνατότητα χρήσης του αγροτικού αυτοκινήτου.

Ουσιαστικά, με τη συγκεκριμένη οδηγία επεκτείνεται και στα αδέλφια το πλαίσιο που ίσχυε ήδη για τους γονείς, τα τέκνα και συζύγους των αγροτών, υπό τον όρο ότι έχουν τις νόμιμες προϋποθέσεις για την οδήγηση των οχημάτων των συγκεκριμένων κατηγοριών.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Υπουργείο Μεταφορών: Επεκτείνεται η δυνατότητα οδήγησης φορτηγών ιδιωτικής χρήσης και στα αδέρφια των αγροτών

  1. Στέλιος Κ,καθηγητης,βολιωτης.

    - Edit

    Απαντήστε

    Μάλλον,τ αδέλφια των αγροτων, βγάλαν εισιτήριο για Αυστραλια;
    Δεν,μας λέτε, κάτι αλλο;
    Σε ποιο χωριο χθες, είχε καλύτερο ταραμά και φασολαδα;
    Αλήθεια, εκείνη η δίκαιη αναπτυξη και η αχραντη;στην Κοζανη;τι απεγινε;
    Κι εκείνες οι πολλές και οι καλές δουλειές, οι προεκλογικές του εθνικού Αρχιψεύτη;
    Μάλλον,έπεσαν…σε κανένα καζάνι με φασολάδα, Καθαροδευτεριάτικη.
    Εδώ,δεν έμειναν νέοι αγρότες στα χωριά,πουλάνε χωράφια και τα αγροτικά αυτοκίνητα θα τα οδηγούν οι γριούλες και οι παππούδες,μετά τη βόλτα τους στα ΚΑΠΗ.
    Και είπε ο Νίκος Φέρμας στην ταινια” τα σοβαρά πράγματα κυρ Παντελή,δε θέλουν και πολύ να γίνουν γελοία!
    Βογγαει και στεναζει ο αγροτικός κόσμος με την ακρίβεια λιπασμάτων και πετρελαιου και τα αγροτικά αυτοκίνητα, θα τα οδηγάει ο γερό πλάτανος του χωριού,να ξεμουδιαζει κιολας,απ την ορθοστασία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.