Σε τεχνικό πρόβλημα της ΗΔΙΚΑ οφείλονται τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην καταβολή προνομιακών επιδομάτων



 

Μετά  από πολλές οχλήσεις  των μελών του συλλόγου στο Δ.Σ. από τις μειωμένες καταβολές του προνοιακού επιδόματος τους ΟΠΕΚΑ  . ο  ΟΠΕΚΑ  μας διαβεβαίωσε οτί ήταν λόγω τεχνικού προβλήματος ΗΔΙΚΑ . Καθώς αργότερα έβγαλε και την εξής ανακοίνωση :

 

Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2023

Σε συνέχεια ερωτημάτων δικαιούχων αναπηρικών επιδομάτων, ο ΟΠΕΚΑ διευκρινίζει ότι:

Κατά την τακτική μηνιαία καταβολή των αναπηρικών επιδομάτων παρατηρήθηκαν σε ορισμένες περιπτώσεις διαφοροποιημένες καταβολές, λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος της πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ που εξυπηρετεί τα αναπηρικά προνοιακά επιδόματα. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εκκαθάρισης της πληρωμής του τρέχοντος μήνα Φεβρουαρίου, σε ορισμένους δικαιούχους σημειώθηκαν αναντιστοιχίες  ανάμεσα στο δικαιούμενο και στο καταβαλλόμενο ποσό των επιδομάτων.

Ο ΟΠΕΚΑ ζητά συγγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία αυτή.

Ο ΟΠΕΚΑ σε συνεργασία με την ΗΔΙΚΑ καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του τεχνικού προβλήματος το συντομότερο δυνατό.

Η απόδοση των ορθών ποσών στις παραπάνω περιπτώσεις δικαιούχων θα λάβει χώρα με έκτακτη καταβολή, για την οποία οι πολίτες θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.