Καστοριά: Άνδρες της ΟΠΚΕ έβγαλαν με την βία ιδιοκτήτη από την επιχείρηση του, κατ’ εντολή κατάσχεσης από δικαστικό Επιμελητή



 

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση έξω από το ξενοδοχείο “Αιολίς” της Καστοριάς, προκειμένου να συνδράμει στο “έργο” του δικαστικού Επιμελητή για την έξωση του ιδιοκτήτη απο το ξενοδοχείο του.

Πρόκειται για μιά μικρή μονάδα “μπουτίκ” που βρίσκεται στο κέντρο της Καστοριάς. Η επιχείρηση της αστυνομίας ξεκίνησε το μεσημέρι οταν ο ιδιοκτήτης και η οικογενειά του ταμπουρώθηκαν στο κτίριο υποστηρίζοντας οτι η υποθεσή τους δεν έχει τελεσιδικήσει. Τελικά οι άνδρες της ΟΠΚΕ εισέβαλαν στο κτίριο και έβγαλαν δια της βίας τον ιδιοκτήτη περνώντας τους ακόμη και χειροπέδες. Τα πλάνα απο την ιστοσελίδα Μπέτσκας είναι χαρακτηριστικά.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σόκ στην Καστοριά σε μια περίοδο που οι επιχειρήσεις γούνας βρίσκονται εδω και 3 χρονια σε οικονομική απραξία πρώτα με τον covid και στην συνέχεια με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σπύρος Κουταβάς

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Καστοριά: Άνδρες της ΟΠΚΕ έβγαλαν με την βία ιδιοκτήτη από την επιχείρηση του, κατ’ εντολή κατάσχεσης από δικαστικό Επιμελητή

  1. Στέλιος Κ,καθηγητης,βολιωτης.

    - Edit

    Απαντήστε

    Στην Ισπανία και Πορτογαλία, όταν οι αστυνομικοί πηγαίνουν σε πλειστηριασμους,δεν εμπλέκονται σε φασαρίες,αλλά αφήνουν τα κράνη και τις ασπίδες, κατω,απλώς παρίστανται.Και,και στην Καστοριά, έπεσαν πάνω στον ιδιωκτητη του ξενοδοχείου,σαν υαινουλες ψοφιες και χτυπούσαν τον ανθρωπο!
    Σιγά,βρε πεινασμενα του μητσοτακη ,λες και πιάσατε τον εσκομπαρ της Κολομβίας.. που ζούσε στην Καστοριά!
    Μια ο κοβιντ ,μια ο πόλεμος στην Ουκρανία γέμισαν την Καστοριά με φτώχεια και οικονομικό μαρασμο!
    Οι περισσότεροι πλειστηριασμοι,από προχθές μέχρι για άγνωστο χρόνο,θα γίνονται,στις πιο φτωχές περιοχές της Ελλάδος κι αυτές είναι αυτές της Δυτικής Μακεδονιας!!
    Μπορούν, να γίνουν διακανονισμοι και το κράτος να εισπράττει και οι ιδιοκτήτες σπιτιων και επιχειρήσεων να συνεχίζουν τις οφειλές των!
    Κράτος ψωροκωσταινα του ψειριασμενου Αρχιαπατεωνα,κράτος άκρατο που
    Ο πρωθυπουργός του χρωστάει 1.875.000 ευρώ,ο υπουργός, ο εθνικός κλόουν της ανάπτυξης 800.000 ευρώ,κράτος με ακράτεια που χθες κούρεψες146 .000.000 ευρώ ,σε επιχειρηματία της Λάρισας που ασχολείται με τα ποδοσφαιρικά,κράτος ψοφοδεες,χθες έστειλες την ΟΠΚΕ,όχι απλούς αστυνομκους ,αλλά την ΟΠΚΕ,για να πιάσεις τον αρχηγο;της 17 Νοεμβρη;
    17 Γεναρη;17 φεβρουαριου;
    Πριν από 10 χρόνια, το χρέος των παραπάνω λαοπλανων ηταν: 1.875.000 ευρώ,του πρώτου και 800.000 ευρώ του δεύτερου!
    Σε δέκα χρόνια, δεν πλήρωσαν, ούτε μια δοση;
    Ψωριαρα και χιλιοπληγιασμενη Ελλαδα,πως σε κατάντησαν ετσι;
    Πουναι η περηφανεια σου;
    Εσύ,κάποτε,ταβαζες με στρατιές της Τουρκιάς και της Ιταλίας…και τώρα,ελλαδιτσα πιο φθηνή από οδοντογλυφιδα ,χτυπάς τα παιδια σου …με τα άλλα παιδιά σου!
    Άκου ΟΠΚΕ!!!
    Λες και πήγαν, ν αποκρούσουν τις σιδεροφρακτες στρατιές των Γερμανών στο Ένδοξο και Αγιασμενο με το Αίμα των Ελληνων Στρατιωτών Ρούπελ.
    Θεοδωρικακο;τι λες;
    Δεν παίρνεις τα κόμματα, ακόμα μια φορά απ την αρχη;
    Ξεκινώντας απ το ΚΚΕ;μετά στον Συριζα ,στο Πασοκ,στη Νέα δημοκρατια…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.