Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Συμμετοχή στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση IMTM 2023 στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ



 

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε ως συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση IMTM 2023 που πραγματοποιήθηκε στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, στις 14 και 15 Φεβρουαρίου 2023, στον εκθεσιακό χώρο Expo Tel Aviv.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας και του Δήμου Καστοριάς διερεύνησαν τις προοπτικές για ενίσχυση υφιστάμενων και ανάπτυξη νέων συνεργασιών και πραγματοποίησαν συναντήσεις με στόχο την προώθηση της Δυτικής Μακεδονίας στην Ισραηλινή αγορά.

Πράκτορες από την ισραηλινή αγορά έδειξαν έντονο ενδιαφέρον ώστε να γνωρίσουν και να αξιολογήσουν τους ξεχωριστούς προορισμούς της Δυτικής Μακεδονίας, τις μορφές θεματικού τουρισμού και τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή με στόχο την ένταξή τους σε νέα ή υφιστάμενα τουριστικά πακέτα με προτάσεις για διακοπές όλο το χρόνο.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Συμμετοχή στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση IMTM 2023 στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ

  1. Στέλιος Κ,καθηγητης,βολιωτης

    - Edit

    Απαντήστε

    Βρε;δε μας παρατατε μεσημεριατικα;
    Επιτελικοι μπουρδολογοι;
    Τώρα,θ αφήσουν οι Εβραίοι, τη Νεκρά τους Θάλασσα και θα τρέχουν
    για τουρισμό…στη νεκρά Δυτική Μακεδονια,όπως την καταντησατε ,χωρις δουλειές και με τις νέες μεταναστευσειςστην αλλοδαπη!!
    Μάθετε,οι ενοικουντες,στην περιφέρεια, την πιο φτωχή της ευρωπης,πως,οι Ισραηλίτες,δεν είναι αργοσχολοι και τεμπέληδες της εύφορης ψευτιας σας ,
    εκεί, από υπερβολική αγάπη για τον τόπο τους,αφαλατωνουν,το νερό της Νεκρας Θάλασσας,που έχει 75% αλάτι και το κάνουν π ο σ ι μ ο και ποτίζουν τα κηπευτικα τους,εκεί που δε φύτρωνε,ουτε βασιλικος!!
    Εκεί,δουλεύουν, παράγουν, εδω;
    Ήλθαν ,στον βολο, οι Ισραηλίτες,μαγεύτηκαν από τις ομορφιές της πόλεως και των 24 χωριών του Πηλιου και καθημερινά, προβάλλουν, στα τηλεοπτικά τους κανάλια, τις παραπάνω ομορφιες!
    Η Δυτική Μακεδονια έχει ιστορία βαριά,έχει βυζαντινές εκκλησίες πανέμορφες, έχει και όμορφα τοπια!!
    Αλλά,δεν έχει ανθρωπους ικανούς, να διαλαλούν,παντού,τις παραπάνω αξίες και τον παραπάνω πολιτισμο!
    Θα έλθουν Ελλάδα,ως τουριστες ,και το πολυ- πολύ θα επισκεφθούν τη θεσνικη,τα Γιάννενα και τον βολο,για να συναντηθούν με ισραηλινούς,Έλληνες πολίτες,θα επισκεφθούν και τις εκεί,υπάρχουσες Συναγωγες τους,για προσευχη!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.