Η διασκέδαση στα ύψη: Σε αποκριάτικους ρυθμούς με παραδοσιακή νότα το πάρτι των φοιτητών στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας



 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Από όλα είχε το αποκριάτικο πάρτι του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης 21 Φεβρουαρίου, στην Πανεπιστημιούπολη, στα Κοίλα Κοζάνης.

Πλήθος φοιτητών συμμετείχε στο αποκριάτικο mood της Κοζανίτικης Αποκριάς, γνωρίζοντας το έθιμο του φανού με τη βοήθεια των ανθρώπων από τον φανό, “Πηγαδ’ απ’ το Κεραμαργιό”. Το party κινήθηκε σε παραδοσιακούς σκοπούς, από καταξιωμένους μουσικούς της περιοχής.

Το θερμόμετρο της διασκέδασης ανέβηκε στα ύψη, όταν στα deks ο Dj της βραδιάς, “μίξαρε” τις καλύτερες μουσικές επιλογές όλων των εποχών. Με τέρμα τα decibel ελληνικά και ξένα κομμάτια εναλλάσσονταν σε ρυθμούς pop, funky, λαϊκούς, hip hop… δημιουργώντας το κατάλληλο mood για τους φοιτητές της πόλης.

Η πρωτοβουλία παρουσίασης του μακροβιότερου και μοναδικού εθίμου της Κοζάνιτικης Αποκριάς δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές να γνωρίσουν τα μονοπάτια της παράδοσης του τόπου μας.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.