Σ.Ε.Ε.ΕΝ : Ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών και ανάδειξη νέου Δ.Σ.



Χαιρετίζουμε του εκατοντάδες συναδέλφους που συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες του ΣΕΕΕΝ από 26–29/1/2023 και έστειλαν μήνυμα αντίστασης και ελπίδας ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, την υποταγή και τη μοιρολατρία.

Η αυξημένη συμμετοχή των συναδέλφων (25%) σε σχέση με τις προηγούμενες αρχαιρεσίες μέσα σε συνθήκες συρρίκνωσης του κλάδου, έντασης της τρομοκρατίας και του φόβου, εντατικοποίησης της εργασίας κλπ είναι ένα θετικό βήμα στην αλλαγή συσχετισμών και στα δευτεροβάθμια όργανα του συνδικαλιστικού κινήματος.

Μπροστά μας έχουμε σημαντικές εξελίξεις, συνέχιση της αντιλαϊκής επίθεσης κυβέρνησης – ΕΕ – κεφαλαίου. Η ακρίβεια, η ενεργειακή φτώχεια, οι πλειστηριασμοί, η εμπλοκή της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο της Ουκρανίας, παράλληλα με τις εξελίξεις στον κλάδο της ενέργειας και την προώθηση του σχεδίου της απολιγνιτοποίησης.

Μόνος δρόμος για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις εξελίξεις είναι η οργάνωση και ο αγώνας για ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας. Προϋπόθεση είναι να διαμορφώσουμε ένα μαχητικό, ταξικό, συνδικαλιστικό κίνημα ελπίδας και ανατροπής.

Συνεχίζουμε και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις να ανταποκριθούμε σ’ αυτό το καθήκον.

Το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα στις 14/2/2023 και εξέλεξε:

Πρόεδρος Μωυσιάδης Σταύρος

Γ. Γραμματέας Γεωργακόπουλος Νικόλαος

Ταμίας Τεμούσκου Αναστασία

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.