Παραδοσιακά παιχνίδια, face painting και συνομωσία κρουστών περιλάμβανε η Κυριακή της μικρής αποκριάς στην Κοζάνη -Δείτε φωτογραφίες



 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Το μεσημέρι της Κυριακής της μικρής αποκριάς, ήταν αφιερωμένο στους μικρούς πολίτες με διάφορες δραστηριότητες που έλαβαν χώρα στο γυμναστήριο του ιστορικού γυμνασίου της Κοζάνης, το  ‘Βαλταδώρειο’.

Γονείς και παιδιά κατέκλυσαν τον χώρο που μετατράπηκε σε παιχνίδι σταθμών. Τα παιδιά, τα περίμεναν εκεί διάφορα παραδοσιακά παιχνίδια, happenings  και εκπλήξεις με εμψυχωτή τον Αργύρη Παπανικολάου, face painting με την αισθητικό Έλενα Γώγου που εδώ και 10 χρόνια συμμετέχει εθελοντικά στην αποκριά και την επίσης αισθητικό Αλεξάνδρα Αβραμίδου, ζωγραφίζοντας τα προσωπάκια των παιδιών.

Η δράση αυτή είναι μία συν διοργάνωση του φανού ‘Λάκκος τ’ Μάγγαν’, με τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού του δήμου Κοζάνης.

Ταυτόχρονα στον απροσπέλαστο κεντρικό πεζόδρομο, σε καλούσε η συνομωσία κρουστών του δημοτικού ωδείου της πόλης, να εξερευνήσεις τι συμβαίνει στα κρουστά. Τι συνωμοτούν άραγε;

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.