Ούτε ψίχουλο δεν ‘έμεινε’ από το κιχί του chef με ‘αστέρι’ michelin Γιάννη Σιδέρη από τον φανό ‘Τα Παρταλόπλα’- Δείτε φωτογραφίες και βίντεο



 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Κατά είκοσι πόντους μεγαλύτερο ήταν το κιχί που ετοίμασε ο αρτοποιός Γιάννης Σιδέρης το μεσημέρι της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου, που τα τελευταία χρόνια στην Κοζάνιτικη Αποκριά ετοιμάζει και προσφέρει στον κόσμο.

Επάξια του δόθηκε το ανώτατο βραβείο στην μαγειρική.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.