Τέτοιες νίκες θέλει η Λίβερπουλ



Έφτασε, τελικά, η εποχή που η Νιούκαστλ υποδέχεται τη Λίβερπουλ για την Premier League και βρίσκεται σε ανώτερη βαθμολογική θέση, ούσα το φαβορί για την επικράτηση.

Παιχνιδια δωρεαν φρουτακια ελληνικα 

Οι «καρακάξες» διεκδικούν με αξιώσεις την 4η θέση, η οποία οδηγεί στο επόμενο Champions League. Είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες (11) στο φετινό Πρωτάθλημα, όπου έχει χάσει, μόλις, 1 φορά. Συγκεκριμένα, στις 31/8/2022, με 2-1 στο «Άνφιλντ» από τη Λίβερπουλ.

Η εικόνα των γηπεδούχων τελευταία, από τη μία μπορεί να ερμηνευτεί ως δυνατός χαρακτήρας συνόλου που αρνείται να χάσει. Από την άλλη, όμως, δείχνει πως αντιμετωπίζει πρόβλημα να πάρει, θεωρητικά εύκολους, βαθμούς με ομάδες του χεριού της. Μετρά 3 σερί ισοπαλίες και 5/6 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια Πρωταθλήματος. Σε κανένα από τα ματς αυτά, δεν σκόραρε περισσότερα από 1 γκολ. Έχασε 2β. με τη Λιντς εντός (0-0), 2β. με την Κρίσταλ Πάλας εκτός (0-0), 2β. με τη Γουέστ Χαμ εντός (1-1) και ακόμα 2β. στο Μπόρνμουθ (1-1).

Το 0-0, στο Λονδίνο, με την Άρσεναλ δεν μπορεί να θεωρηθεί γκέλα. Η μοναδική της νίκη, στο διάστημα αυτό, για την Premier League είναι το 1-0 επί της Φούλαμ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», όπου σκόραρε στο τέλος. Μάλιστα, νωρίτερα, δεν μέτρησε πέναλτι του Μίτροβιτς για διπλή επαφή. Θα μπορούσε, δηλαδή, να πάθει χοντρή ζημιά. Την ίδια ώρα η Λίβερπουλ πήρε το ντέρμπι με την Έβερτον εντός (2-0) στην παρθενική της νίκη για το 2023… Απέχει 19β. από την κορυφή και 9β. από την 4η Νιούκαστλ. Για τα δεδομένα και τις δυνατότητες που έχει, η διαφορά καλύπτεται. Το ζήτημα είναι αν μπορεί να συνέλθει.

Για να συνέλθει, χρειάζεται τέτοιες νίκες. Με τους Φαν Ντάικ, Ζότα και Φιρμίνο να γυρίζουν στο rotation του Κλοπ μετά από τραυματισμούς, η Λίβερπουλ δυναμώνει. Ειδικά στην επίθεση, όπου της λείπει το εύκολο γκολ πλέον. Αλλά και στα μετόπισθεν, με τον Ολλανδό παικταρά. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ, έστω και οριακού, οι φιλοξενούμενοι ποντάρονται και μάλιστα δυνατά. Ενδεχόμενη επικράτησή τους είναι από αυτές που χρειάζονται όσο τίποτα, ώστε να πάρουν την ανηφόρα. Συμπληρωματικά, θα πονταριστεί και το combo X2 & Over 2,5, αφού η γενικότερη αίσθηση έχει να κάνει με πιθανό ανοικτό ματς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.