Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης με βραβεύσεις αθλητών και κοπή πίτας



 

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από φίλους και γονείς αθλητών του ΝΟΚ έγινε η κοπή της πίτας και οι βραβεύσεις των αθλητών που διακρίθηκαν τόσο στο εθνικό πρωτάθλημα όσο και σε διεθνής υποχρεώσεις της εθνικής μας ομάδας φορώντας  το εθνόσημο . Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τους δυο προπονητές και η ποιότητα των αθλητών του ΝΟΚ σε συνεργασία με την διοίκηση μας κάνουν αισιόδοξους για την πορεία του Ομίλου μας στην νέα περίοδο

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ κο. Ιωάννη Βραμπα , τους δημάρχους των Δήμων Κοζάνης, Σερβίων και Βελβεντού , τον αντιπεριφερειάρχη υγείας κο.Μαργαριτη Γεώργιο , τον διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Μαμάτσιου Νοσοκομειου κος. Λαμπροπούλου , τους βουλευτές του νόμου μας  , τον ομοσπονδιακό προπονητή και ολυμπιονίκη Γκουντούλα Απόστολο , τον έφορο κωπηλασίας Παπαγιάννη Κωνσταντίνο και την πρόεδρο της τοπικής ενότητας Νεράιδας που τι ήσαν με την παρουσία τους την εκδήλωση .

Ευχαριστούμε και τον π.Αθανάσιο Γεωργιάδη για την ευλογία της πίτας .

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.