Την ίδρυση Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων με έδρα τα Γρεβενά ζήτησε ο Δασταμάνης από Θεοδωρικάκο (Φωτογραφίες)



 

Την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου και πλήρους στελεχωμένου Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, ζήτησε ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου 2023 στην πόλη των Γρεβενών.

Ο κ.Δασταμάνης, αφού ευχαρίστησε θερμά τον κ.Θεοδωρικάκο για την απόφαση επαναλειτουργίας της Σχολής Αστυφυλάκων, ικανοποιώντας έτσι ένα πάγιο και διαρκές αίτημα τοπικής κοινωνίας και Δημοτικής Αρχής, κάλεσε τον Υπουργό να εξετάσει άμεσα και πριν τις Εθνικές Εκλογές, την τεκμηριωμένη πρόταση του Δήμου Γρεβενών για ένα νέο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, με έδρα τα Γρεβενά, του οποίου οι υπηρεσίες θα κριθούν απαραίτητες όταν ολοκληρωθεί το Βόρειο Τμήμα του οδικού άξονα Ε65 και η σύνδεσή του με την Εγνατία Οδό στην Κοινότητα Κηπουρείου.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γρεβενών, η συγκεκριμένη δομή θα συμβάλλει στην αρτιότερη ασφάλεια του εμβληματικού οδικού κόμβου που δημιουργείται, ανοίγοντας ταυτόχρονα νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή.

 

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Την ίδρυση Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων με έδρα τα Γρεβενά ζήτησε ο Δασταμάνης από Θεοδωρικάκο (Φωτογραφίες)

  1. Στέλιος Κ,καθηγητης,βολιωτης.

    - Edit

    Απαντήστε

    Μεγάλη μορφή, αξεπέραστη πολιτική προσωπικοτητα!
    Ακλόνητος στις πολιτικές του θέσεις!
    Στερεος στις πολιτικές του ιδέες του!
    Βράχος Ολύμπιος ο πολιτικος του λογος!
    Ένθερμος υποστηρικτής των σταθερών ιδεών του!
    Πάμε: μέχρι το 1990,στο ΚΚΕ,το 1991,στον ΣΥΝΑΣΠ,το 1993,στο ΠΑΣΟΚ,εδώ,έκανε μια στάση …μέχρι το 2015,την χρονιά που τον πήρε ο μητσοτακης και τον δήλωσε στη Νέα Δημοκρατια!
    Είναι ο προπατωρ των πολιτικών μετακινούμενων,απ το Πασοκ,στη νέα δημοκρατια !
    Μετά ,τον ακολούθησαν στο ταξίδι της Αγάπης για τη νέα δημοκρατια,ο χρυσοχοιδης,μεγααααλη μορφή,το Πασοκ του μύριζε,ενώ η νέα δημοκρατια γι αυτον;Άρωμα lenor,όλο φρεσκάδα,πριμαβερα!
    Και προχθές, τον ακολουθησε ,άλλο ένα φάντασμα του παρελθόντος,ο φλωριδης,στο πασοκ ,δεν αναπαύονταν, ηθελε κι αυτός Μαξίμου!
    Κι ανάμεσα με αυτές τις 3 προσωπικότητες, προχθές το βράδυ, προστέθηκε, ο λαοπλανος,ο δημιουργός της ψευτιας,πριν γεννηθεί ο κοσμος!
    Ποιος;Ο επαναφορτιζομενος,ο ντουρασελ του μαυρογιαλουρισμου,ο καρατζαφερης!
    Κι αυτοί οι 4 ,θα συνεργαστούν, για να πάνε την Ελλάδα μπροστα!
    Όπως συνεργάστηκαν ,το 2012!
    Μετα,ρωταμε ,γιατί το θέατρο του Σεφερλη,του Μάρκου είναι γεματο!!
    Πολιτικοί γυρολογοι,η γη κάποτε θα βαρεθεί, να γυρίζει γύρω απ τον εαυτό της και γύρω απ τον ηλιο,εσείς, δε θα σταματήσετε,να γυρίζετε από κόμμα σε κομμα!!
    Μπίλιες της πολιτικής ρουλέτας!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.