Μιχάλης Παπαδόπουλος: Εγκρίθηκε πρόγραμμα για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών των ΚΤΕΛ

 

Για την έγκριση προγράμματος εκσυγχρονισμού των υποδομών των ΚΤΕΛ, αναφέρεται σε δήλωσή του ο  Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Με αφορμή την έγκριση του προγράμματος ύψους 15 εκατ. ευρώ (από το ψηφισθέν συνολικό ποσό των 30 εκατ. ευρώ) για την αναβάθμιση των υποδομών και τον εκσυγχρονισμό του στόλου των Αστικών και Υπεραστικών ΚΤΕΛ σε όλη την ελληνική επικράτεια, από το Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων, ο ίδιος δήλωσε:

«Μετά από άριστη συνεργασία των Υπουργείων Υποδομών και Μεταφορών και Ανάπτυξης και Επενδύσεων, εγκρίθηκε ένα σημαντικό πρόγραμμα για τον κλάδο των Αστικών και Υπεραστικών  ΚΤΕΛ, προκειμένου να αναβαθμίσουν το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό, εκσυγχρονίζοντας το σύνολο των υποδομών τους. Η ανανέωση του στόλου και η εισαγωγή νέων ηλεκτρονικών συστημάτων στα ΚΤΕΛ είναι αναγκαίες παρεμβάσεις για τη βελτίωση του μεταφορικού έργου που παρέχει ο κλάδος σε όλη τη χώρα.»

2 σχόλια στο άρθρο “Μιχάλης Παπαδόπουλος: Εγκρίθηκε πρόγραμμα για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών των ΚΤΕΛ

  1. Μέχρι στις 14 που θα έλθει ο λαοπλανος,συνοδεία Καρατζαφέρη,Ελβετία θα
    γίνει η Δυτική Μακεδονια!
    Τουλάχιστον,στα παχιά λογια!
    Τρέμε,Καποδίστρια, που σχεδιασες και έβαλες τα θεμέλια της Ελβετιας!

  2. Που είναι το τρένο που είναι ο δρόμος ο καλός να ενώνει την Θεσσαλία με την δυτικη μακεδονια κοζανη με λαρισα αντ αυτού θα περάσει ξωφαλτσα από γρεβενα αυτό έκανε ο υφυπουργός μεταφορών αυτό κατάφερε

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.