Πως θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στη Δυτική Μακεδονία



 

 

Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, κλειστέςθα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια & Εσπερινά), καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, λόγω του ολικού παγετού. Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, των προβλέψεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας περί πολύ ισχυρού ολικού παγετού και για την ασφάλεια των μαθητών, αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας, θα λειτουργήσουν στις 10:00. Επίσης, η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια, Εσπερινά ΕΠΑΛ θα γίνει στις 19:15. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών, αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας
και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καστοριάς, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:15 το πρωί.

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη και λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 θα παραμείνουν κλειστά. Κλειστά θα παραμείνουν επίσης και τα ΚΔΑΠ Δήμου Φλώρινας. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας, με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 στις 09:15 ενώ μία ώρα νωρίτερα θα λήξουν τα μαθήματα του εσπερινού γυμνασίου και των εσπερινών λυκείων. Κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.