Επεισοδιακή σύλληψη καταζητούμενου στη Βέροια: Επιτέθηκαν οικογενειακώς στους άνδρες της Ασφάλειας με βαριοπούλα και κοντάρι



 

Συγκεκριμένα, Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας μετέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 2/2 στον οικισμό Ρομά που βρίσκεται κάτω από τον Περιφερεικό, στον δρόμο για Μέση, προκειμένου να συλλάβουν 34χρονο άνδρα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Κατερίνης, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Φτάνοντας όμως εκεί οι αστυνομικοί, βρέθηκαν αντιμέτωποι τόσο με τον ίδιο όσο και με τον αδελφό και τον πατέρα του, 30 και 65 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι μαζί με τον 34χρονο αντιστάθηκαν και προκειμένου να αποφύγουν την σύλληψη, επιτέθηκαν στους Αστυνομικούς με βαριοπούλα και κοντάρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε, ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου έπειτα από ιατρική φροντίδα αποχώρησε, ενώ συνελήφθησαν και οι τρεις άνδρες που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς.

gazzetta

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.