Εθιμοτυπική επίσκεψη του Νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας στο Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης



Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης πραγματοποίησε σήμερα (02-02-2023) το πρωί, ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Σπυρίδων Διόγκαρης, ο οποίος είχε κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Σεβασμιώτατος απέδωσε τις ευχές του στο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή για την ανάληψη των καθηκόντων του, ενώ μέσα σε εγκάρδιο κλίμα συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας και αφορούν το πεδίο ενδιαφέροντος των τοπικών αστυνομικών και εκκλησιαστικών Αρχών.

Επιπλέον, ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία και την άρρηκτη σχέση μεταξύ εκκλησίας και Αστυνομίας, τονίζοντας το εποικοδομητικό έργο που παρέχουν οι τοπικές αστυνομικές αρχές.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.