Καβάλα: Δίωξη σε νηπιαγωγό για ασέλγεια σε παιδάκια τριών και τεσσάρων ετών



 

Ποινική δίωξη σε 37χρονη νηπιαγωγό άσκησαν οι Αρχές για ασέλγεια σε παιδάκια στην Καβάλα.

Πρόκειται για παιδάκια τριών και τεσσάρων ετών, τρία κορίτσια και ένα αγοράκι. Εις βάρος της εκκρεμούν τέσσερις μηνύσεις.

Σύμφωνα με το Mega, σε βάρος της γυναίκας ασκήθηκε δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και η ελάχιστη ποινή που αντιμετωπίζει είναι δέκα χρόνια κάθειρξη.

Η υπόθεση ήρθε στο φως τον περασμένο Ιούλιο.  Μητέρα ενός εκ των παιδιών περιέγραψε με λεπτομέρειες όσα άκουσε από την κόρη της, η οποία αρχικά δεν ήθελε να μιλήσει. «Οι πρώτες εκφράσεις που πήρα από το παιδί είναι ότι “η κυρία μου είπε ότι μπορούμε να έχουμε μικρά ψέματα από τη μαμά” και ότι “δεν μπορώ να σου πω, γιατί είναι μυστικό“. Από εκεί και πέρα προσπάθησα να ξεκλειδώσω το παιδί από αυτό το μυστικό και αν μου πει τι ακριβώς είναι αυτό”», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η μητέρα πρόσθεσε ότι το παιδί «μίλησε για αγγίγματα στη κοιλιά και ύστερα στην ευαίσθητη περιοχή», ενώ είπε πως η νηπιαγωγός φέρεται να τράβηξε φωτογραφίες τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

thestival

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.