Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας δυο πολύκροτες υποθέσεις – Στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης ο συζυγοκτόνος από το Βελβεντό



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR
 
Δυο πολύκροτες υποθέσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο θα δικαστούν τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, στις δικαστικές αίθουσες του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δυτικής Μακεδονίας θα αναβιώσουν η υπόθεση του  καθ ομολογίαν συζυγοκτόνου από το Βελβεντό Κοζάνης ,  όπου τον Ιανουάριο του 2016 είχε δολοφονήσει την άτυχη Ανθή Λινάρδου και σε πρώτο βαθμό κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς ελαφρυντικά για τη δολοφονία της συζύγου του .
Ο ίδιος  άσκησε έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης με  ισόβια κάθειρξη που του επιβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καστοριάς, τον Σεπτέμβριο του 2016 .
 Παράλληλα, στις δικαστικές αίθουσες  θα βρεθεί και ο Ειδικός Φρουρός από την Καστοριά, όπου τον Σεπτέμβριο του 2017 κρίθηκε ομόφωνα ένοχος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κοζάνης,  για την δολοφονία του οδηγού ταξί, Κοσμά Τζέλου και  καταδικάστηκε σε δις ισόβια χωρίς ελαφρυντικά, ενώ ο ίδιος άσκησε έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης.
Ο συζυγοκτόνος από το Βελβεντό Κοζάνης από το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης και το πρωί της Δευτέρας θα μεταφερθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης .
Οι δύο υποθέσεις θα δικαστούν κάτω από δρακόντια μέτρα ασφαλείας .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.