Πέθανε αιφνιδίως ο διευθυντής του ομίλου των «Παραπολιτικών» Παναγιώτης Τζένος σε ηλικία 46 ετών



 

Ο Παναγιώτης Τζένος, γενικός διευθυντής Μέσων του ομίλου των Παραπολιτικών, άφησε την τελευταία του πνοή ενώ βρισκόταν στην Πάτρα. Υπέστη έμφραγμα, ενώ βρισκόταν με τη σύζυγό του σε ξενοδοχείο της Άνω Πόλης.
Ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, που έφτασε στο ξενοδοχείο και το εξειδικευμένο προσωπικό του άρχισε τις διαδικασίες ανάνηψης πάνω από μισή ώρα, ενώ στη συνέχεια μετεφέρθηκε στο ΓΚΝ «Άγιος Ανδρέας», όπου συνεχίστηκαν οι προσπάθειες από τους γιατρούς, χωρίς αποτέλεσμα.

O άτυχος άνδρας επισκεπτόταν συχνά τη γενέτειρά του και διέμενε στο πατρικό του σπίτι στην περιοχή των Ζαρουχλέικων, ενώ η αδελφή του Παναγούλα έχει φαρμακείο στην  Εγλυκάδα.

iefimerida

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πέθανε αιφνιδίως ο διευθυντής του ομίλου των «Παραπολιτικών» Παναγιώτης Τζένος σε ηλικία 46 ετών

  1. Πέθανε αιφνιδίως….
    Αν ο θάνατος είναι “ανεξήγητος” δεν θα έπρεπε να ανησυχεί τους ανθρώπους ; Ο γνωστός γιατρός Aseem Malhotra, ο οποίος από θιασώτης των εμβολίων μετά από μελέτη και αποκαλύψεις πέρασε στο στρατόπεδο των σκεπτικιστών……

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.