Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης: 600 επισκέπτες στην πόλη με αφορμή το 9° international top snow camp olumpic level 2023



Για μια ακόμη φορά, ο Σύλλογος μας Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης και ο Δαναός Ωραιοκάστρου συμβάλουν έμπρακτα στην ανάπτυξη του Ολυμπιακού Αγωνίσματος του Ταεκβοντό στην χώρα μας , και παράλληλα στην ανάπτυξη του Αθλητικού τουρισμού στην περιοχή!

600 αθλητές, προπονητές, γονείς και συνοδοί έχουν κατακλύσει τα ξενοδοχεία της πόλης και των όμορων δήμων, δίνοντας μια απάντηση στο ότι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη δεν αφορά μόνο τις εταιρείες αλλά και τους Αθλητικούς Συλλόγους!

38 Διακεκριμένοι Αθλητές με Παγκόσμιους , Πανευρωπαϊκούς , Μεσογειακούς ,και βαλκανικούς τίτλους θα συνυπάρχουν με τους υπόλοιπους αθλητές του camp, για να καθοδηγηθούν από τους διακεκριμένους και παγκόσμιας εμβέλειας επιστήμονες που είναι καλεσμένοι, και παράλληλα να αναπτύξουν φιλικές σχέσεις μεταξύ τους, σχέσεις που έχει αποδειχθεί ότι έχουν διάρκεια στον χρόνο !!!

Αύριο στις 4.00μ.μ. αρχίζει το πρόγραμμα του, το οποίο για όλη την διάρκεια του camp, για πρώτη φορά, θα παρουσιάζεται σε live streaming στο link:

https://www.youtube.com/@morningstar6177/streams

Οι Διοργανωτές του camp καλούν όλους τους φίλους του αθλητισμού της περιοχής μας καθώς και τους επισκέπτες να παραβρεθούν στην τελετή έναρξης που θα γίνει αύριο Τρίτη στις 21 .00 με είσοδο ελεύθερη , αλλά και τις επόμενες ημέρες έως το και Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023 !!!

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ για ακόμη μια φορά στον Δήμο Κοζάνης και το προσωπικό του , τους συνεργάτες των συλλόγων , τους εθελοντές και αθλητές, καθώς και τους συλλόγους που λαμβάνουν μέρος στο Διεθνές Camp !!!

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.