Βέροια: «Δεν σκότωσα το παιδί μου, δεν ξέρω τι έγινε» ισχυρίζεται η μητέρα- Τι έδειξε η νεκροψία



 

Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση για το 11 μηνών βρέφος που βρέθηκε νεκρό στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα, ενώ σοκ προκαλεί το γεγονός ότι η ίδια η μητέρα του άφησε το μωρό στο σημείο.

Σκυφτή και χωρίς να κάνει δηλώσεις, βγήκε από τον εισαγγελέα η 29χρονη μητέρα που φέρεται να ομολόγησε ότι πέταξε στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το 11 μηνών βρέφος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η 29χρονη μητέρα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη.

«Δεν σκότωσα το παιδί μου, δεν ξέρω τι έγινε», φέρεται να ισχυρίστηκε μάλιστα η μητέρα, έξω από το γραφείο της ανακρίτριας.
Με δαγκωματιές το 11 μηνών βρέφος – Πνιγμό έδειξε η νεκροψία

Ασφυκτικό θάνατο εντός ύδατος έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη σορό του άτυχου βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό στον ποταμό Αλιάκμονα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr τα ευρήματα του ιατροδικαστή κατέδειξαν επίσης ότι το κορμάκι του μωρού έφερε δαγκωματιές όταν ήταν ήδη νεκρό, με συνέπεια την απώλεια μυϊκής μάζας.

Σημειώνεται ότι η 29χρονη που μένει στον Σταυρό Αλεξάνδρειας φαίνεται πως το προηγούμενο διάστημα είχε διαμάχη με τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ντόπιων κατοίκων προσπαθούσε να πάρει την επιμέλεια του βρέφους.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνέλαβαν τη μητέρα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με την 29χρονη να οδηγείται στον εισαγγελέα. Η μητέρα φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές.

Το σημείο όπου εντοπίστηκε το βρέφος

Η 29χρονη, αρχικά υπέδειξε στους Αστυνομικούς ότι είχε αφήσει το μωρό σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Βέροια, αλλά έπειτα από έρευνα στο σημείο δεν εντοπίστηκε κάτι. Στη συνέχεια η μητέρα αναίρεσε τους ισχυρισμούς της, λέγοντας, πως το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, πέταξε το μωρό στο Φράγμα του Αλιάκμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για το συμβάν ενημερώθηκε και το προσωπικό της ΕΜΑΚ, ωστόσο το βρέφος εντόπισαν αστυνομικοί περίπου στις 2 τα ξημερώματα στις όχθες του ποταμού, να επιπλέει στο νερό, χωρίς να χρειαστεί να συνδράμουν οι πυροσβέστες για να ανασυρθεί.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το περιστατικό συνέβη στις 31 Δεκεμβρίου και η ιστοσελίδα laikoyra.gr δημοσίευσε φωτογραφία από το σημείο στο οποίο έριξε η 29χρονη το παιδί της.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.