Έφυγε σε ηλικία 71χρονών ο γνωστός Ψυχίατρος Γεώργιος Γκόγκος



 

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιστήμονας ψυχίατρος Γεώργιος Γκόγκος, οποίος επί πολλά έτη διετέλεσε και διευθυντής στην Ψιχιατρική Κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

Ο 71χρονος Γ. Γκόγκος υπηρέτησε την Ψυχιατρική επιστήμη επί πολλά έτη και το πνεύμα  και το αποτύπωμα του πάνω σε χιλιάδες ανθρώπους θα είναι πάντα εδώ.

Αφιέρωσε τη ζωή του στην κατανόηση των άλλων και είχε σαν κίνητρο πάντα να βοηθήσει όσο περισσότερους μπορούσε.

Ο λαμπρός επιστήμονας, με σπουδαία διαδρομή, το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στην Παθολογική Κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης. όπου έδινε μάχη με τον καρκίνο.

3 σχόλια στο άρθρο “Έφυγε σε ηλικία 71χρονών ο γνωστός Ψυχίατρος Γεώργιος Γκόγκος

  1. ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ….ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ…..ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΛΕΙΨΕΙ ΠΟΛΥ …..ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ? ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ……..ΑΝ.Π. ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

  2. Κρίμα πολύ κρίμα

    - Edit

    Απαντήστε

    Τα πολλά λόγια είναι φτώxεια.Η πόλη μας είxε μία ψυxιατρική κλινική σαν ξενοδοχείο 5 αστέρων και μετά την συνταξιοδότησή του κατέληξε ένα ερείπιο και μισό.Η απουσία του θα είναι κάτι δαπανηρό για πολλούς ανθρώπους που κατάφερε να τους βοηθήσει στα πολλαπλά ψυxικά τους προβλήματα.
    Καλό παράδεισο γιατρέ αιωνία η μνήμη σου και δύναμη στην οικογένειά σου και στους δικούς σου ανθρώπους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.