Καλάθι του νοικοκυριού: Αναρτήθηκαν στο e-katanalotis οι νέες λίστες



 

Αναρτήθηκαν οι νέες λίστες με το καλάθι του νοικοκυριού στο e-katanalotis. Όλα τα σούπερ μάρκετ έχουν ανεβάσει τις νέες τιμές στα προϊόντα. Το νέο καλάθι θα έχει ισχύ έως τις 3 Ιανουαρίου.

Αναρτήθηκαν σήμερα στο e-Καταναλωτής οι νέες λίστες για τα σούπερ μάρκετ που συμμετέχουν στο «καλάθι του νοικοκυριού». Αφορούν την εβδομάδα από 28/12/2022 έως τις 3/1/2023.

Δείτε ΕΔΩ τις νέες λίστες

Το «καλάθι του νοικοκυριού» μπαίνει σήμερα στην 9η εβδομάδα εφαρμογής του και έως τις 4 Ιανουαρίου 2023, λόγω των γιορτών, θα είναι εμπλουτισμένο με γαλοπούλα, μοσχάρι, τσουρέκι ή βασιλόπιτα και σοκολάτα.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε πρόσφατα μιλώντας με δημοσιογράφους ότι δεν έχει τελειώσει η συζήτηση με τους κλάδους που θα δημιουργήσουν το δικό τους «καλάθι του νοικοκυριού».

To «καλάθι του Άι Βασίλη» θα συνεχίσει να εφαρμόζεται έως και τις 11 Ιανουαρίου 2023 στα καταστήματα παιχνιδιών.

dikaiolofitika.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Καλάθι του νοικοκυριού: Αναρτήθηκαν στο e-katanalotis οι νέες λίστες

  1. Στέλιος Κ,καθηγητης,βολιωτης.

    - Edit

    Απαντήστε

    Όλες οι λίστες απ τους ληστές της επιτελικης μπουρδολογιας και των αλυσιδων!
    Εγώ θέλω, έστω και στον ύπνο μου,το καλάθι που ψώνιζε η Εύα χωρίς μήλο,η Σπυρακη με τα μηλα- χιλιάδες ευρώ για τον συνεργάτη της,που νομίζει..πως ΟΙ Βρυξέλλες είναι χωριό της Αττικής,μιας και δεν πάτησε, ποτέ το ποδάρι του,εκεί,
    το καλάθι του Αβραμόπουλο με 5.000 ευρώ τ ι μ η τ ι κ α,απ τον λησταρχο Παντσερι και το καλάθι, για μια βραδιά,παλι στα όνειρα μου…το καλάθι του Σχοινα που έβαζε μέσα τα σοκολατάκια απ το Κατάρ.
    Κι ας ξυπνήσω…πιο φτωχός απ ότι είμαι σημερα!
    Κι ένα καλάθι, να βάλω μέσα τον εθνικό κλόουν της υπαναπτυξης και να τον κατεβάσω απ τα Μετέωρα ,γραφοντας απ έξω απ το καλάθι,” ο μασκαρας καλικατζαρος,μιας και μέχρι παραμονή των Φώτων,οι καλικατζαροι ,αυτοί που πριονιζουν το δένδρο της γης- Ελλάδος,έχουν την τιμητική τους.
    Πως περιμένω…το καλάθι της Μ,Πεμπτης με αυγά κόκκινα,αλλά άβραστα,να μην ξέρετε που να σταθείτε ψευταραδες που μας ζαλίζεται κάθε μέρα και με ένα απ τα καλάθια του εμπαιγμου σας!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.