Κάλεσμα από τον Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας



 

Συνεδρίασε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου η Γραμματεία της ΠΕΜ στον Παλαμά Καρδίτσας για να εξετάσει τα πολλά και οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αγρότες και κτηνοτρόφοι αλλά και την αγωνιστική απάντηση και διεκδίκηση από το αγροτικό κίνημα.

Από εκεί απεύθυνε μαζικό κάλεσμα στους συναδέλφους να αναλάβουν την ζωή τους στα χέρια τους. Μην περιμένουν άλλος να βγάλει το «φίδι από την τρύπα» ούτε και να έχουν εμπιστοσύνη σε όλους τους επίδοξους «σωτήρες» που θα εμφανιστούν πάλι να μοιράσουν υποσχέσεις πάνω στην αγωνία μας και την αβεβαιότητα μας για το μέλλον. Πιστέψτε στο δίκαιο των αιτημάτων μας αλλά και στην δύναμη του αγώνα μας. Ότι κατακτήσαμε αποτέλεσμα της δικής μας δράσης ήταν με κινητοποιήσεις, μπλόκα, συλλαλητήρια, πίεση προς την εκάστοτε Κυβέρνηση. Ούτε ήθελαν ούτε μας έδωσαν κάτι χωρίς να το διεκδικήσουμε και να το κατακτήσουμε με την μαζική και μαχητική συμμετοχή μας.

Με βάση τα παραπάνω αποφασίστηκε μεγάλη πανελλαδική σύσκεψη την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 στην Λάρισα καλώντας τις Ομοσπονδίες, τους Αγροτικούς και Κτηνοτροφικούς Συλλόγους, τον κάθε αγρότη και κτηνοτρόφο που αγωνιά να συμμετέχει ώστε όλοι μαζί να αποφασίσουμε για το τι θα κάνουμε ώστε να αποσπάσουμε λύσεις και κατακτήσεις.

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας θα συμμετέχει στη μεγάλη πανελλαδική σύσκεψη στη Λάρισα και καλεί όλα τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής να συμμετέχουν.

Αυτός είναι ο δρόμος που σας καλούμε να πορευτούμε και είναι μονόδρομος!

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.