Η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης κοντά στα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία – ΟριΖΩΝΤΑΣ



 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3η Δεκεμβρίου) αντιπροσωπεία της Τοπικής Διοίκησης Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) την 9 Δεκεμβρίου 2022, επισκέφτηκε τη δομή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) ΟριΖΩΝΤΑΣ στη Νεάπολη Κοζάνης.

Στους ωφελούμενους προσφέρθηκαν γλυκίσματα και συμβολικά προσωπικά δώρα, ενώ κατά την επίσκεψη υπενθυμίστηκαν στα παιδιά συμβουλές για θέματα που άπτονται της καθημερινότητάς τους, της κοινωνικής συμπεριφοράς τους, καθώς και για την ασφαλή τους οδική συμπεριφορά. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τα κάλαντα που μας έψαλαν τα παιδιά και αφού χορέψαμε ….., τα παιδιά μας αποχαιρέτισαν με ένα δωράκι, υπενθυμίζοντάς μας ότι «Η αγάπη είναι δράση…»

Η Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Φωτεινή Ρώμα, έδωσε τα συγχαρητήρια όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου τόσο στην υπεύθυνη της δομής, όσο και στους εργαζόμενους εκεί, για την άοκνη προσπάθεια που καταβάλουν διαχρονικά για το καλό των παιδιών και των οικογενειών τους.

H Τοπική Διοίκηση Κοζάνης θα συνεχίσει παρόμοιες δράσεις και στο μέλλον, επειδή τα «αγγελούδια» αυτά δεν ζητούν πολλά από εμάς, ζητάνε αγάπη και φροντίδα που την επιστρέφουν πολλαπλάσια πίσω. Και πρέπει να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να τους τα δώσουμε απλόχερα…..

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.